Hogyan lehet úgy hagymát enni hogy ne legyen utána szájszag?
ebből elég lenne a fogmosás is. Szerintem nem erre volt kíváncsi a kérdező, hanem valami házi praktikára.
Ha jól hallottam petrezselymet kell utána rágcsálni, ill. kicsit sózd meg a hagymát, úgy kevésbé lesz szájszag. Eltüntetni sztem egyik sem fogja.
Eltüntetni nem fogja egyik sem, pláne, ha nagyobb mennyiséget ettél. De erre van egy találóskérdés a tarsolyomban:
- Mi az ami eltűnteti a vöröshagyma szagát???
- Fokhagyma. :D :D :D
Szerintem sehogy. A hagyma ugyanúgy bekerül a véráramba, mint az alkohol és a tüdőn keresztül kilélegzed.
Szóval kb. ugyanaz a kérdés, minthogy hogyan tudok úgy alkoholt inni, hogy ne mutassa ki a szonda. Egyszer egy tévéműsorban("Állítólag..." talán discovery) próbálkoztak mindennel, de a szondát nem tudták befolyásolni. A hagymával is hasonló eredmények lehetnek.
Persze valami jó erős szájszagosító biztos elnyomhatja a hagymát, de legfeljebb csak elnyomja, nem szünteti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!