Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gáz a fogszabályzó?

Gáz a fogszabályzó?

Figyelt kérdés

Engem középiskolában teljesen kicsináltak vele... Napibszinten hallgattam milyen csúnya vagyok... Sajnos csak akkor lett pénzünk rá.

Ez volt pár éve, most vették le. Szerintem ez örökre nyomott hagyott bennem, minden egyes napna fogaimmal gúnyolnak.

2019. jún. 23. 16:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad a gúnyolódókkal törődni. Akinek az teszi boldoggá az életét, hogy másokat bánt, az olyan ember is lesz... Ne add meg neki az örömet, hogy rosszul érzed magad a beszólásaitól, egyszer minden fagyi visszanyal.

Középiskolában, amikor fogszabályzóm volt, az akkori szerelmem gúnyolódott a legjobban. Annyira bántott, hogy nem fogadja el, hogy szeretném rendbe tetetni a fogaimat, hogy vége lett a kapcsolatunknak. A mai napig megráz, hogy létezik ilyen ember, ráadásul nagyon szerettem őt. Ugyanakkor egy pillanatig nem bánom, hogy így döntöttem akkor!

A gúnyolódó emberek csak néhány évig gúnyolódnak. Neked a fogszabályzóddal csak néhány évig kell együtt élned, viszont utána neked gyönyörű fogaid lesznek, ők meg mehetnek az irigységükkel a sunyiba.

2019. jún. 24. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!