Egyátalán nem gáz. Nekem volt több osztálytársam, akinek volt, de szinte meg se említettük.
2019. jún. 23. 17:00
2/11 anonim válasza:
Nekem volt fogszabályzós osztálytársam, és voltam én, aki szerettem volna megcsináltatni a fogaimat, de szegény családban éltem és nem volt rá pénzünk. A fogszabályzós osztálytársamat a fogszabályzója miatt csúfolták, engem meg azért, mert csálén állt a fogam. Akármit csinálsz, valami indokot úgyis fognak találni, hogy csúfoljanak.
2019. jún. 23. 17:03
3/11 anonim válasza:
Dehogy gáz! Sokkal rosszabb a rendezetlen fogsor, ami később még a fogak korai elvesztéséhez is vezethet!
És ahogy az előző mondja, a gyerekek úgyis találnak valamit, amivel csúfolhatják a másikat.
2019. jún. 23. 17:15
4/11 anonim válasza:
Sokkal gázabb, ha valaki olyan primitív, hogy emiatt cikizzen másokat.
2019. jún. 23. 17:18
5/11 anonymousreview60 válasza:
Nem gáz. A fogszabályozó azt mutatja, hogy:
1. A fogaidnak szabályozásra van szüksége.
2. A családodnak telik rá.
3. A családodnak igénye van rá.
Ennyi, nem több. Ennyitől még nem megy tönkre egy átlagember.
2019. jún. 23. 17:34
6/11 anonim válasza:
Dehogy. Én felnőtt koromban csinàltattam, akkor lett pénzem. Szerettem, àtlàtszó volt. Nekem mindenki dicserte, azt mondtak olyan, mint kb egy ékszer. Ami feltünő volt, h előtte 27 évig aligmosolyogtam, takartam a kezemmel a szàmat, első nap hogy felkerült telibe vigyorogtam, mert úgy éreztem eltakar és làtszik, hogy igényes vagyok magamra és ha felnőtt vagyok mire megtehetem, hogy helyrehozzam, akkor akkor hozom helyre. Legyél magadra büszke, hogy kibîrtad a sok fàjdalmat, kitartottàl és mosolyogj sokat. Idiótàkkal meg ne foglalkozz, sem fogszabàlyzó, sem màs miatt. Akik csúfoltak azoknak meg vàgjàl vissza, hogy gàz és csàlé a fogsoruk. Egyből elkussolnak majd ;)
2019. jún. 23. 17:34
7/11 A kérdező kommentje:
Hát engem még kajával is dobáltak, hogy milyen csúnya vagyok, meg papírgalacsinnal, hogy ocsmányfogú. Mindezt órán és a tanárok látták is.
Az egyik megkérdezte, hogy miétt csinálják, "mert csúnya a foga".
Egyáltalán nem volt elhanyagolt, csak nem fértek el... Van ennél rosszabb is
2019. jún. 23. 17:37
8/11 anonim válasza:
Nekem volt középiskolában is, fura, de a végén már kifejezetten szerettem. Beszólások jöttek, de sosem durva.
Aztán kinőttek a bölcsességfogaim és eltolta a rendezett sorom. Most megint lett, bár már porcelán, esztétikus dróttal, így kb. 3-4 méteres távolságból már nem is látni hiába vigyorgok. Most is van egy-két poénos megjegyzés, de alapvetően mindenki pozitívan könyveli el. Mostmár inkább arra kapok megjegyzéseket a rosszmájúaktól, hogy "úristen mennyi pénzünk van nekünk". A rosszarcok mindig megtalálják a gyengepontod, akármit is csinálsz.
2019. jún. 23. 17:55
9/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz fogszabályzót viselni. Én is, mint a hatos válaszoló, felnőtt korban csináltattam meg. És egy percre sem bántam meg. Egyébként még mindig van és sima fém készülék. Ugyanúgy tettem, mint az előttem szóló. Első naptól telibe vigyorogtam mindenkit. Persze volt pár negatív beszólás, de a többségnek tetszett. Mondták is, hogy teljesen kivirultam. És megosztok egy történetet:általánosban kellett volna már a fogszabályzó, de már a fogorvosnál elég durva csúfolódásokban volt részem, ezért mén akartam fogszabályzót. Mindenkinek ezt mondtam, viszont magamban, legbelül vágytam rá, csak senki nem erősített, hogy ne foglalkozzak senkivel, csak azzal, mi a jó nekem. És felnőttként vált valóra ez a vágy. Szeretek is fogszabályzós lenni. Ja, és aki anno csúfolkodott, annak most tiszta nikotin a foga, és büdös a szája. Ezzel a kis történettel szeretnélek erősíteni, hogy NEM GÁZ A FOGSZABÁLYZÓ!!!
2019. jún. 23. 20:16
10/11 A kérdező kommentje:
Nekem kerámia volt. Előtte anyukám 10 évig munkanélküli volt, akkor lezdett újra dolgozni.
Egyébként igen, aki legjobban gúnyolt, nekiost fogszabályzós csaja van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!