Mit tudnék tenni? Iszonyatos ez a fájdalom!
Figyelt kérdés
Szóval múlt héten voltam fogorvosnál , felírta a Cataflam-ot , mert be volt/van gyulladva a fogam . Már kb. egy hete nem fájt a fogam , viszont tegnap este olyan szinten kezdett fájni a fogam , hogy fél6ig fent voltam , mert nem bírtam aludni a fájdalomtól . Kb. 4x2 liter víz ment el egy éjszaka alatt az öblögetéssel. És van egy bibi , fájdalomcsillapító nincs , de a Cataflam-ot is 5 napig kellett szedni , amin már túl vagyok , de még van benne 10 kis tabletta .Ma még enni sem ettem. Van valami tippetek ? Előre is köszi .
14/F
2010. júl. 9. 11:09
11/16 A kérdező kommentje:
Nem , nem hívott vissza . Annyit mondott , hogy csak be van gyulladva , de ez a fogam tömött fog , és inkább egy maszekra bíznám a gyökérkezelést , mint erre a dokira . Még a tömést is éppen , hogy rámertem bízni , de egy gyökérkezelést már nem. Kedden megyek délután , mert csak akkor lesz . És nem tudom , hogy mit akart a Cataflamal ...:S Hát utolsó , remélem neked van igazad ... én inkább átjárok busszal a szomszéd városba , minthogy itt csinálja meg szarul . :S
2010. júl. 9. 16:03
12/16 anonim válasza:
Egy jó szakorvos (fogorvos) mindent megér. Menj magándokihoz ha megengedheted, és inkább vele csináltasd meg a fogaidat. Az SZTK-s doki nekem azt mondta nincs lyukas fogam, közben meg igen és még tömés alatt is kezdett romlani a fogam. Inkább kifizettem egy csomó pénzt magánra és többrégetű töméssel megcsinálta a két alsó tömést. Mármint kicserélte.
13/16 anonim válasza:
alapszabaly: egy fog ami egesz ejszaka faj es nem hagyja aludni a beteget gyokerkezelni kell
14/16 A kérdező kommentje:
Na igen , én már a kezdetektől fogva tudtam , és így meg pláne be vagyok parázva a gyökérkezeléstől . Én mondtam anyuéknak , hogy magándokinál szeretném csináltatni , mert erre a faszira nem merem egyszerűen rábízni. Mondta anyu , hogy ő egy fogszakorvos , de én meg mondtam volna neki , hogy akkor már mondta volna , hogy készüljek fel egy gyökérkezelésre. Én a fájdalomtól félek , meg azt olvastam a neten , hogy bebarnulhat a fog , meg hogy pár éven belül kiesik , és inkább egy magándoki , mert ez a fogam elöl van , és ha kiesik , akkor nagyon "szép" leszek ...
2010. júl. 9. 21:00
15/16 anonim válasza:
gyokerkezelest erzestelenitessel vegzik kivetel ha a fogbel mar elhalt akkor nincs miert mert ugysem faj, valoban nehany even belul a fog szine megvaltozik sargul szurkul, de erre leteznek feheritesi technikak. azzal hogy gyotrotsz es nem kezelik a fogad ugyanugy be fog sargulni mert ha a fogbel elhal magatol akkor is ugyanaz a folyamat jatszodik le mint mikor gyokerkezelik. a fogadat ettol nem veszited el, nem esik ki. torekenyebbe valik evek utan de nem esik ki
16/16 A kérdező kommentje:
Érdekes , mert már nem fáj , hanem zsibbadásszerű , és lüktet :S Eddig nem,de már kocogtatásra fáj .
2010. júl. 10. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!