Mit tudnék tenni? Iszonyatos ez a fájdalom!
Szóval múlt héten voltam fogorvosnál , felírta a Cataflam-ot , mert be volt/van gyulladva a fogam . Már kb. egy hete nem fájt a fogam , viszont tegnap este olyan szinten kezdett fájni a fogam , hogy fél6ig fent voltam , mert nem bírtam aludni a fájdalomtól . Kb. 4x2 liter víz ment el egy éjszaka alatt az öblögetéssel. És van egy bibi , fájdalomcsillapító nincs , de a Cataflam-ot is 5 napig kellett szedni , amin már túl vagyok , de még van benne 10 kis tabletta .Ma még enni sem ettem. Van valami tippetek ? Előre is köszi .
14/F
megmondom mit csinálj keddig. Régebben én is próbáltam a cataflamot fogfájásra,és viszonylag jónak találtam.
Egyszer viszont kipróbáltam a advil ultrát,amit a tv-ben reklámoznak és recept nélkül kapható.Ez ezerszer jobb!Tíz perc alatt hat,és elfelejted hogy volt bajod előtte.
Nem bánod meg,menj és vegyél egyet!
Na igen , az Advilt is használtam , és az tényleg tökéletes volt :D Most azon gondolkoztam , hogy elmegyek a patikába , és veszek egyet . Az advilt nem is szedtem olyan sokáig , és nem is fájt tőle egy ideig a fogam .
Köszi a válaszokat , de ha valakinek még vannak tippjei , elmondhatja.
És nem is rendelt vissza a dokid? Vagy mi célja volt a Cataflammal?
Gyulladt fogra Dalacint szoktak adni. Utána vagy gyökérkezelni kellene a fogad, vagy kihúzni,de ez így nem maradhat, mert befertőzheti a többi fogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!