Mi lehetett ez az iszonyatos fájdalom? Hova menjek kivizsgálásra?
Ma éjszaka arra ébredtem,hogy iszonyatosan fáj az alhasam (pontosabban,mintha a méhem fájt volna).Mintha egy hatalmas konyhakéssel szurkálták volna a méhemet,sőt még a hüvelyem is fájt,úgy mintha a lehető legnagyobb kacsát szétfeszítenék bennem. Kivánszorogtam a fürdőbe,de onnan már se be-se ki,ott fetrengtem a földön közel egy órát és bőgtem a fájdalomtól(nem vagyok egy sírós típus),felállni sem tudtam. A párom már majdnem kihívta a mentőt,de szerencsére kezdett csökkenni a fájdalom.Kórházban dolgozik,ma bevitte a reggeli vizeletemet és a gyors teszt szerint minden negatív,nincs gyulladás,se genny.
Pcos-em van,és fogamzásgátlót is szedek.
Ma megyek orvoshoz beutalókért,szerintetek mit érdemes még kérni ezeken kívül: vizelet,vér,hasi ultrahang.?
Az esély a terhességre szerintem elég kicsi,már a pcos és fogigátló miatt is,de semmi sem lehetetlen.:(
És a vetéléshez nem kellett volna véreznem?Mondjuk én is azt hittem hogy biztosan vérben fürdök,mert ilyen fájdalomnál már én is azt gondoltam,hogy ez talán vetélés lehet,de semmi.
Annyi előzmény volt,hogy olyan 3 napja a bal petefészkem be-be szurogatott,de csak pát másodpercre.
Mindenesetre elmegyek a nőgyógyászatra is mindenképp.
Nálam 5 éve állapították meg a pcos-t,de eddig még soha nem volt ilyen gondom.Nálad ez mikor kezdődött?
Voltam endok.-nál,fel is írt egy hormonos fogigátlót,és metformint is ,de a met.-et nagyon nem bírtam,ezért csak a foggátlót szedem,mivel még a babát nem tervezzük.
Találtunk egy nagyon rendes nőgyógyit,holnap megyünk hozzá és teljesen "leszervizel".Szóval holnap minden kiderül.Izgulok,remélem nem lesz semmi komoly...
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!