Gyökérkezelt fog meddig fájhat?
Figyelt kérdés
Begyulladt az egyik metszőfogam, aminek gyökérkezelés lett a vége. Két hete véglegesen betömte, de azóta is fáj. Mikor visszamentem azt mondta szerinte jó lett a gyökértömés csak idő kell a gyógyuláshoz. Előfordult mással is hogy hetekig, hónapokig fájt még gyökértömés után?#gyükérkezelés #gyökétömés
2019. máj. 20. 14:24
11/14 A kérdező kommentje:
Én is nehezem hiszem el a dokinak, ezért is írtam ki a kérdést. Egyébként nekem is mikroszkóppal csinálta és géppel mérte be a csatorna hosszát. Korábban volt egy begyulladt bölcsességfogam négy gyökérrel. Az simán begyógyult néhány nap alatt. Eléggé idegesít hogy ennél viszont több héttel a végleges tömés után nem érzek javulást.
2019. máj. 22. 13:41
12/14 anonim válasza:
Ez első fog neked. Nekem 4-es volt, ami érzékeny. Egy ismerősöm is több hónapnyi zsiborgasra panaszkodott a metszője kapcsán. Ő újra is kezltette, de semmi.valtozas nem lett. Laikus vagyok, szóval nem biztos, hogy így van: mi van akkor, ha az elülső fogak így viselkednek? Mert a gyökérkezelt hátsómmal nekem sem volt semmi bajom, csak az elülsővel...
13/14 A kérdező kommentje:
Hát ez jó kérdés.
2019. máj. 22. 14:01
14/14 anonim válasza:
Ez tenyleg furcsa, nekem pont forditva van mint nektek. amikor elol a metszofogam kezelte, semmi erzekenyseg nem volt, es azota se (5 eve volt legalabb), de amit 1,5-2 honapja gyokerkezeltek hatsot, erzestelenito NELKUL (mivel mar teljesen meghalt benne az ideg) es be is voltam tojva, h ez igy nagyon fog fajni ha nem kapok szurit, de nem is ereztem semmit, na es ez erzekeny nekem, neha elkezd nagyon minimalisan fajni... (bar meg fajdalomnak se neveznem annyira enyhe) de mostanaban mar mintha egyre ritkabban, eleinte minden nap v masnap, mostmar nemsokszor. Annyi variaicio lehet, amennyit nem is gondolunk, szerintem varj meg vele mielott reklamalsz, nehogy te gyere ki a vegen hulyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!