Szuvas gyökérkezelt fog hogyan fájhat?
10 éve gyökérkezelték ezt a jobb felső rágófogam.
Ellentétes bal oldalon most épp folyamatban van egy másik gyökérkezelés. Említette a doki mikor nézte át a fogaim, hogy jobb oldalon ebben a fogban szuvasodás van, hogy ne legyen belőle gond azt is meg kell csinálni de nyilván a panaszos másikkal kezdett (ez még most is folyamatban van).
NEm elég, hogy ez eleve egy problémás kezelés, most a 10 éve (!) gyökérkezelt fog amire mondta hogy szuvas tegnap este fájni kezdett. Teljesen kiakadtam, már nem bírok elviselni ennyi fájdalmat mindenütt :(
Pénteken megyek vissza hozzá szólok mindenképp, hogy most már ez is fáj... de vajon miért? Ha gyökérkezelt értem, hogy szuvasodhat de miért fáj?
Nekem egyszer azt mondta a régi fogorvosom, hogy nem mindig sikerül tökéletesen a gyökérkezelés.
Vagy máshonnan sugárzik oda...
Vagy talán visszanőhetnek az idegek? Ezt nem tudom.
Szedj addig Cataflam-V-t, (vény köteles) ez csökkenti a gyulladást is, de fogfájásra a legjobb! Kevés vízben kell feloldani, hamar hat.
Köszi ilyen gyógyszerem pont van a mostani kezelés miatt kaptam.
Hogy nem sikerült volna nem hinném, mert 10 éve tünetmentes.
Reménykedem, hogy máshonnan sugárzik, de nagyon el vagyok keseredve :(
Sziasztok
Az íny rész fájt/fáj mint kiderült mert azt is elérte a szuvasodás :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!