Pár nap múlva teszik fel a felső rögzített fogszabályzómat. Tanácsot szeretnék kérni hogy ha fáj húzások utan mi az ami nektek segített a csillapitásában. Melyek azok az ételek amiket nem szabad enni? Válaszaitokat előre is k_szönöm!
Húha, remélem ez a válasz erőt fog adni :).
Nekem ma rakták fel a fogszabimat, azért is kerestem ilyen kérdéseket, hogy meg tudjam nyugtatni az illetőt, hogy létezik olyan ember, akinek nem fáj.
Én volnék az :D (meglepetés xd)
Szóval a felrakás tök nyugis, egyedül az volt problémás, amikor tágította ki a számat, hogy odaférjen a hátsó fogaimhoz. Na az...azt hittem elordítom magam xd.
Kb 20 perc alatt végeztünk, aztán hazamentem. Vártam a fájdalmat...de nem jött. Nyugisan tudtam kajálni, minden okés volt. Most, órákkal később, érzek egy ilyen kellemetlen érzést, de ez csak azért van, mert húzza a fogszabi a fogaim, szóval legalább azzal vígasztalom magam, hogy szép lesz. De ez se fáj, sőt, ha nem figyelek rá, nem is érzem, inkább kellemetlenségnek mondanám.
Úgyhogy ne izgulj, minden rendben lesz :). Lehet neked fájni fog, mert különbözőek vagyunk, de a szépségért meg kell szenvedni :D.
Na 7-es fájnak már a fogaid?
Nálam is úgy volt, hogy felrakás napján semmi, másnap is még csak kicsit érzékenyebbek voltak, harmadik napon már nem bírtam megenni egy kiflit annyira fájt mindenhol.
Kösz a bíztatást xD.
Hát ma már fájtak, de tűrhetően, csak az evésnél voltak bajok. Hát ha igazad lesz, akkor félek a holnaptól :(.
Nincsmit :)
Azért a fájdalmat nem úgy kell elképzelni, hogy egész nap kibírhatatlanul sajog. Evésnél fog fájni. Ha lágy erőkkel dolgozó fogszabályzód van akkor viszont 4-5 nap után enyhül már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!