SÜRGÖS, bedurrantak az egyik oldalon az ínyben fekvő bölcsességfogaim, egyszerre a felső és az alsó, jövő héten műtenének de két hét múlva fontos eseményen kellene részt vennem?
Bevállaljam a műtétet? Igazából már most is van egy kis pocok fejem, szóval talán mindegy is h bevállalom, talán csak jobb lehet akkor nem?
Vagy van valami gyógyszer , praktika amivel tudnék javítani a dolgon? Folyamatos feszítésre, fájdalomra, duzzadásra jelenleg napi 3 cataflamot szedek.
Hőemelkedésem is van és kb életképtelen vagyok. De ha ehhez még nagyobb fájdalom társul majd a műtét után és a lila fejemmel nem jelenek meg azon a fontos eseményen, az nagyon gáz lenne.
Ti mennyi idő alatt épültetek fel?
Nekem kettőt kell kimenni íny alól.
Kimenni = kiműteni.
Magán szájsebészhez mennék, mivel államiban még többet kell várnom, de itt ugyebár nincsen kórházi háttér, ha valami komplikáció lépne fel.
A teafaolaj nagyon jó gyulladás ellen, borzasztó íze van, de megéri.
Nekem hetekig fel volt még dagadva miután kiszedték. A cérnát is - amivel összevarrták az ínyemet - háromszor kidobta a gyulladás. Aztán javasolta ismerős a teafaolajat, naponta párszor kentem be vele és többet nem jött ki a cérna, szépen lelappadt a gyulladás.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!