Szerintetek egy ember vonzóbb, ha fehér a foga?
Neketek jobban bejön egy ember, akinek fehér a fog, mint akinek sárga? Számomra vonzóbb, és általábna jól meg is bámulom a fehér fogú embereket, kívácsi vagyok mások hogy vannak ezzel.
(Tudom, hogy nem attól lesznek ápoltak az ember fogai, hogy fehérek, és tudom, hogy alapesetben törtfehér színű a fog és nem hófehér)
Szerintem vonzó.
Sajnos nekem se hófehér a fogam teljesen, de teszek érte.
Mindenki számára vonzóbb a fehér, egészséges, szabályos fogsor, és a tág, széles fogív.
Sajnos nekem a fogszabályozáskor húztak fogakat, és ettől szűk, keskeny lett a fogívem, sajnálom is.
Az ápoltság vonzó. Ha valakinek nem hollywood fehér a mosolya, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy ápolatlan sőt, a legtöbb embernek nem hófehér a foga.
A vastag lepedék, a gyulladt lobos íny, a fogkő (ennek akár szaga is lehet) és a messziről is jól látható szuvasodások még egy fehér fogú embernél is taszítóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!