Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A sütőpor tényleg fehériti a...

A sütőpor tényleg fehériti a fogakat?

Figyelt kérdés
hallottam meg olvastam is újságokba , hogy ha sütőport rakok a fogamra s kicsit ott hagyom majd lemosom akkor pár hét után fehérebb lesz a fog?! Csak nem szabad sokat mert még a fogzománcot is vagy mit is lemarja ...! Ez igaz?
2008. nov. 10. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

nekem ilyen hülyeség miatt kell az egész fogsorom megcsináltatni.

Fiatal volam és kicsit hiú, hogy még szebbek legyenek a fogaim sütőporral, citromléval, szóda-bikarbónával is mostam fogat. Végeredmény:fognyaksorvadás. Mindenhol. Szó szerint, mindenhol!

Kérlek maradj a fogkrémnél. Ha nagyon szeretnél még fehérebbeket vannak már erre speckó fehérítő fogkrémek is, igaz kicsit drágábban.

2008. nov. 10. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Állítólag igen. De pont abban a hibában vagyok, hogy használtam azt a baromságot. Szódabikarbónát és sütőport. És most szarrámentek a fogaim. A doki is megjegyezte...:( ami már elég ciki... NEHOGYHASZNÁLD! nekem nemvált be, és még rosszat is tett:'(
2008. nov. 10. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Én is hallottam róla, hogy a sütőpor fehéríti a fogakat. De a fogorvosom nekem azt javasolta, hogy a fogkrém mellett szódabikarbónával is mossak fogat, mivel gyomorpanaszok miatt a gyomorsavam állandóan visszajön, és így túl savas a szám. Azonban megjegyezte, hogy semmiképp sem sütőport használjak.

Szóval én sem ajánlom. Ha mindenképp szeretnél fehérebb fogakat, akkor vagy használj fogfehérítő fogkrémet, vagy menj el fogorvoshoz fogfehérítésre.

2008. nov. 10. 19:26
 4/5 Eninővér ***** válasza:
82%
Egyetértek az előttem írókkal.Én csak heti 1x használok pici szódabikarbónát, vagy sót, amúgy a szódabikarbóna tartalmú fogkrém nekem beváltak.
2008. nov. 11. 08:55
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem bevált és semmi baja nincs a fogamnak!
2010. jan. 19. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!