Signal White now tényleg fehéríti a fogakat?
Figyelt kérdés
Signal White now tényleg fehéríti a fogakat?Valami értelmes választ ha lehet, köszi:)2011. jún. 25. 21:57
1/5 anonim válasza:
Szia, én vettem akciósan jópár darabot, kb. 2 hónapja azzal mosom a fogam és semmi változás. Hozzáteszem, hogy nem dohányzom, nem kávézom, nem teázom, nem iszom vörösbort... szóval plusszba nem is színezem a fogam. Szerintem ez is csak népbutítás, mint sok minden más, lehet, hogy tesztelték egy laboratóriumban, ahol olyan fehérítő hatást tudtak produkálni, ami szabad szemmel nem látható.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi:) hát én se veszem észre a változást :/
2011. jún. 25. 22:24
3/5 anonim válasza:
szerintem sem . én mindig white -ot veszek, de ugyanolyanok. Csak az érzés kedvéért veszek fehérítőset, hátha mégis.... de látható fehérítést úgyse okoznak
4/5 A kérdező kommentje:
hát akkor ennyit a jó kis reklámukróé -.-"
2011. jún. 30. 13:28
5/5 anonim válasza:
Sziasztok!Én már évek óta azt használom és nekem nagyon bejött,pedig én cigizek és kávézok is rendesen.Szép fehérek a fogaim és nincs egyáltalán fogkövem!Igaz én mindkettőt használom a fogkrémet és a szájvizet is.Szerintem mindenkinek más válik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!