A fogkőeltávolítás fehéríti a fogakat?
Attól függ, mennyire fogköves a fogad. Amennyiben nagyon, akkor csodákra képes!!!
Én egy professzionális fogtisztítást szoktam elvégeztetni magam, látványos!
(-fogkő eltávolítása ultrahanggal
- air-flow kezelése
- polírozás speciális paszta segítségével
- fluortartalmú lakkbevonat, mely védelmet nyújt az érzékeny fogaknak.)
Ez a kezelés vissza adja az eredeti színét a fognak. Sokan hófehér fogakat akarnak, én a túl fehér fogakat nem szeretem!(Pedig fogmániás vagyok)
"Csak úgy írnám az előző válaszolónak, hogy a fluor pont ellenkezőleg, káros hatású a fogakra! Nézz mélyebben utána!"
A FLUOR NEM KÁROS A FOGAKRA!!!!!
Az már egy másik dolog, hogy a fogzománcán semmi nem szívódik fel és nem is épül ott be.(Így sok értelme valóban nincs)
A fluoros fogkrém káros lehet a szervezetedre, de nem a fogaidra, mivel az nem csak a fogaiddal hanem az ínyeddel, nyálkahártyáddal is érintkezik.
Az tény, hogy a fogaknak SZÜKSÉGÜK van fluorra csak az a kérdés, hogy a szükséges mennyiséget hogyan juttatjuk be. Ugye ezt belehet vinni a szervezetünkbe természetes forrásokból: ásványvízzel, bizonyos nyers zöldségekkel és mesterségesen: fogkrémmel(amit én is ellenzek).
Ugyanazt tudom ajánlani, amit te nekem, "Nézz mélyebben utána!"
még hogy a fluor nem káros, olvass már utána, az egész emberi szervezetre káros, ipari hulladék mellékterméke...
személy szerint nem is használok olyan fogkrémet, ami fluort tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!