A Listerine szájvíz fehéríti a fogakat?
Figyelt kérdés
Ha igen mennyi idő után? Én használom és egy kicsit csípi a számat, az baj?2011. júl. 22. 12:47
1/9 anonim válasza:
Ha csípi, akkor hígítsd fel egy kicsit.
Amúgy SEMMITŐL sem lesznek fehérebbek a fogaid. A fogfehérítős fogkrémek is csak a színt őrzik meg (fogfehérítés után).
Átverés.. egyedül fogorvosom kívül a szódabikarbóna fehéríti, de azt nem ajánlom!
3/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem fehéríti? Mennyibe kerül egy fogorvos által készített fogfehérítés?
2011. júl. 22. 14:04
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
szóval akkor ha csípi a számat az nem baj mert csak fertőtlenít?
2011. júl. 22. 16:57
6/9 anonim válasza:
igen,azt jelenti tűnnek el a bacik meg a lerakódás :D,a listerine akit nem csíp veszetül az nem is ember :D
7/9 anonim válasza:
szerintem fehérít! :) legalábbis én észrevettem, hogy fehérebbek a fogaim, amióta használom
8/9 anonim válasza:
nem fehéríti, csak talán jobban csillognak tőle a fogak. fogorvosnál a fehérítés 40000 minimum.
9/9 MisziszCsita válasza:
Nekem nagyon látványosan kifehérítette. Mellette Merodol fogkremet használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!