Műtöttek már valakinek egyszerre kettő bölcsességfogát?
Ha egy oldalon van, akkor nyugodtan vállald be, gyorsabban túl vagy az egészen. Így is úgy is fájni fog az az oldal a műtét után, szerintem jobb egyszerre letudni, mint elhúzni.
Nekem a két alsót műtötték és nagyon bánom, hogy anno nem húzattam ki azokkal párban a felsőket. Most megtettem, a két felsőt egyszerre húzták, ez is túlélhető, de ez nem műtét és azért vannak kellemetlenségei.
Én nagyon megszívtam mindkét műtétemmel. Az egyik sebem környéke tele lett aftákkal, naponta jártam ecseteltetni. A másik csúnyán begyulladt, egyszer fel kellett nyitni a sebet kitakarítani és utána is jártam heti kétszer, mert a végére csonthártya gyulladás lett belőle. Három hónap után kezdett el normálisan gyógyulgatni. Hatalmas kráter maradt a helyén, a mai napig érzem, pedig 2 éve volt. Ott elgurult a gyógyszer és kijelentettem, hogy a felsők maradnak, én ezt többé nem csinálom végig. Most egyéb okból muszáj volt kihúzni mindkettőt. Sima húzások voltak, tegnap este már ettem, kellemetlen, de érzésre pár nap és el is felejtem az élményt.
Én azt javaslom műtét kapcsán készülj fel a legrosszabbra (szájzár, éhes vagy, de nem tudsz enni, dagad, fáj), aztán maximum kellemesen csalódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!