Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Így lehet fogszabályzót fel...

Így lehet fogszabályzót fel teteni?

Figyelt kérdés

Mivel eléggé rosszak a fogaim ezért rendszeresen kell járjak fogorvoshoz, azt mondta mikor meg csinálja az összes fogam akkor kell fogszabályzót tenni.

Annyi a gond hogy az egyik fogam annyira tönkre ment hogy szinte csak a gyökere van meg és azt huzatni kellene, de viszont azt nem tudom és ez is lenne a kérdésem hogy.

Így lehet fogszabályzóm hogyha lesz egy "hiányzó" fogam alúl?

Vagy ilyenkor mit tud csinálni a fogorvos? Gondolom fogpótlás nem jöhet szóba mivel csak 16 éves vagyok.

Válaszaitokat előre is hálásan köszönöm

2019. ápr. 2. 01:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor neked marha szerencséd volt. Nekem 2 éve húzták ki és nincs bölcsességem, nem is lesz. 28 éves vagyok.
2019. ápr. 3. 10:31
 12/13 A kérdező kommentje:

9/11-es köszönöm hogy le írtad, nem gondoltam hogy így kell a fogakat számolni, köszönöm a többieknek is.

Viszont még nincsen bölcsesség fogam. Remélem hogy nekem is egy kicsit előrébb lehet húzni a hátsó fogam:(

2019. ápr. 4. 00:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem voltál még panoráma röntgenen? Azon látszik egyáltalán lesz e. Mert nem biztos, nekem csak egy volt íny alatt, ki kellett műteni.
2019. ápr. 4. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!