Mindenképp be kell tömni?
Figyelt kérdés
Nemrég voltam fogorvosnál, tömetni a fogaimat. A baloldali szemfogam belső felének a nyakán van egy pici lyuk. Kérdeztem a dokit hogy be kell-e tömni, amire ilyesmit válaszolt: "ez határeset. Én a maga helyében nem tömetném be, de ha akarja bevakolom. Várjunk vele 1 évet".
Szerintetek ez mit jelent? És ha nem tömetem most be ,akkor elvesződik egy idő után (gyökérkezelés)?
2010. júl. 4. 11:40
1/1 anonim válasza:
nekem is ilyen volt,én is halogattam, de betömettem, mert a barátnőm apja aki fogorvos azt mondta hogy szívrendellenességhez vezethet, meg sokmindenhez, mert a vérbe kerülnek a bacik, és a genny a lyukból. aztán megijedtem, és rohantam is, betömték lézeresen, nem fájt, rettegtem persze előtte, még addig menj mig ilyen kicsi, mert utána amalgámmal tömik vagy kihúzzák! azóta paradontax fogkrémmel mosok fogat az jó.menj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!