Egy orvos megcsinálhatja azt, hogy letiltja egy betege számát, aki rendelési idő alatt hívja?
Ha nem a rendelőt hívtad, hanem a mobilját, akkor persze letilthatja a számot. Majd arra hivatkozik, hogy sokat hívtad és zavartad a munkát.
Egyébként keresd meg a betegjogi képviselőt. Minden egészségügyi intézményben ki van írva a neve, telefonszáma. De a neten is megtalálod, hogy a te lakóhelyeden ki a betegjogi képviselő. Ő tud tájékoztatni, hogy mi jogos és mi nem.
Nincs ilyen helyeken recepciós. Sokszor nem tudják felvenni, ha beteg van, mert az orvos mellett az asszisztens is dolgozik. Úgy nem lehet dolgozni, hogy közben állandóan abbahagyják.
Egyébként nem értem igazán a problémát. Ha már felvették, akkor csak mondtak valamit, nem? Vagy ha odamentél, akkor személyesen is adhattak volna időpontot későbbre, akkor is, ha azonnal nem tudtak ellátni.
Nekem ilyen gondom még nem volt. Volt olyan, hogy felvették és mondták, hogy most nem alkalmasnak, megkérdeztem, hogy mikor telefonálja vissza, mondták, hogy x óra után. Akkor visszahívtam őket és nyugodtan tudtunk beszélni.
Itt mint kiderült műszaki hiba miatt nem tudják felvenni.
Másik időpontot akarok kérni, mert el kell utaznom külföldre, egy hétre anyámhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!