Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Egy orvos megcsinálhatja azt,...

Egy orvos megcsinálhatja azt, hogy letiltja egy betege számát, aki rendelési idő alatt hívja?

Figyelt kérdés
Jelentettem a körzeti fogorvost mert fájós foggal nem akart ellátni,és folyton elküldött én meg megelégeltem. De ettől függetlenül megcsinálhatja ezt velem? Van valami jogom ilyen téren?
2019. márc. 4. 08:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Nem köteles felvenni a telefont.
2019. márc. 4. 08:57
 2/15 A kérdező kommentje:
Mi az hogy nem köteles? Ha fáj valaki foga kinek telefonáljon? A papnak? Én meg nem vagyok köteles kiszolgálni a vásárlókat ezek szerint.
2019. márc. 4. 09:02
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
A telefon kezelése nem az orvos feladata. Ha te eladó vagy, a te feladatot a vásárló kiszolgálása. Nem olyan bonyolult
2019. márc. 4. 09:12
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem a rendelőt hívtad, hanem a mobilját, akkor persze letilthatja a számot. Majd arra hivatkozik, hogy sokat hívtad és zavartad a munkát.

Egyébként keresd meg a betegjogi képviselőt. Minden egészségügyi intézményben ki van írva a neve, telefonszáma. De a neten is megtalálod, hogy a te lakóhelyeden ki a betegjogi képviselő. Ő tud tájékoztatni, hogy mi jogos és mi nem.

2019. márc. 4. 09:13
 5/15 A kérdező kommentje:
Munkahelyi mobilt hívtam,és munkahelyi vezetékest rendelési időben. A drágalátos asszisztens dísznek van talán? Ha nincs éppen mivel foglalkoznia, vegye fel a telefont, elvégre azért hívják mert időpontot akarnak kérni, vagy baj van. Ha odamész hívatlanul nem fogad, ha meg felhívod az a baja. Túl nagy Urak lettek a doktorbácsik, meg a nénik. A telefon is dísznek van náluk? Ennyiből a háziorvosnak/ asszisztensének sem kötelessége felvenni, haljon meg nyugodtan a betege.
2019. márc. 4. 09:22
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Hát kérdező, kapaszkodj meg: külföldön élek és bizony itt 8tol 9ig hívhatod a rendelőt idopontkeresert. Ha ezen tuil telefonálsz, akkor az életveszély kell hogy legyen, mert ha nem az, akkora számlát kapsz, higy hónapokig nyogheted.
2019. márc. 4. 09:28
 7/15 A kérdező kommentje:
Ez nem külföld hanem Magyarország.
2019. márc. 4. 09:29
 8/15 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen helyeken recepciós. Sokszor nem tudják felvenni, ha beteg van, mert az orvos mellett az asszisztens is dolgozik. Úgy nem lehet dolgozni, hogy közben állandóan abbahagyják.

Egyébként nem értem igazán a problémát. Ha már felvették, akkor csak mondtak valamit, nem? Vagy ha odamentél, akkor személyesen is adhattak volna időpontot későbbre, akkor is, ha azonnal nem tudtak ellátni.

Nekem ilyen gondom még nem volt. Volt olyan, hogy felvették és mondták, hogy most nem alkalmasnak, megkérdeztem, hogy mikor telefonálja vissza, mondták, hogy x óra után. Akkor visszahívtam őket és nyugodtan tudtunk beszélni.

2019. márc. 4. 09:33
 9/15 A kérdező kommentje:

Itt mint kiderült műszaki hiba miatt nem tudják felvenni.

Másik időpontot akarok kérni, mert el kell utaznom külföldre, egy hétre anyámhoz.

2019. márc. 4. 09:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Látod, nem kell mindig rosszat gondolni, meg hogy direkt veled akarnak kicseszni.
2019. márc. 4. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!