Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Debrecenben körzeti fogorvos...

Debrecenben körzeti fogorvos ellát, ha nem lakom Debrecenben, csupan egyetemre járok ide, ill. koliban lakom?

Figyelt kérdés
Orvosira járok, koliban lakom Debrecenben, és rendbe kellene tenni a fogaimat, sajnos elhanyagoltam kissé a dolgot. Az otthoni, vidéki körzetihez többet nem megyek, az tuti, Debrecenben van jó körzeti (amennyiben ellátna), vagy marad a magán fogorvos?

2019. febr. 24. 11:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha sürgős bárhol ellátnak, hisz utazás közben is rosszul lehetsz. Ha nem sürgős, akkor a körzetihez irányítanak, vagy marad a magán.
2019. febr. 24. 11:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Teli a hallgatói és kolis csoport 5.évesekkel akik pácienst keresnek :)

Írj rá valamelyikre, szépen dolgoznak, minden lépésüket ellenőrzik az oktatók. Nekem semmi gondom nem volt velük, max a munkafolyamat lassabb kicsit.

2019. febr. 24. 11:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem is lenne gond az ötödéves hallgatókkal, csak van 2 fogam, amit addig tömött a körzeti, hogy "jóó lesz az, ezt lehet még tömni", hogy kb. 2havonta kiesett, és mindig vitt magavál rendes fogat is.. :/ És azok helyére szerintem már implant kéne, azt meg ott nem hiszem, hogy csinálnak.
2019. febr. 24. 11:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Vagy ott csinálnak mindent, amit egy magán fogorvos is? Azért gondolom, van egy határ, kiadásban is.
2019. febr. 24. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezeket nem tudom, nekem ilyesmire nem volt szükségem. De ha nem vagy biztos valamiben segítőkészek a hallgatók is és ha úgy van utána is kérdeznek. Semmit nem veszítesz, ha írsz valakinek aki szimpi és ezeket is megkérdezed.
2019. febr. 24. 12:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Implantátumban amúgy kételkedem, hogy készítenek. Hidakat, koronákat viszont biztosra veszem.
2019. febr. 24. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!