Miért van olyan sok fogorvos akinek az a màniàja hogy ki akarja húzgàlni a fogakat?
Figyelt kérdés
Elmentem fogorvoshoz és ki akart húzni több fogamat is. Nem hagytam elmentem magànorvoshoz aki azt mondta dehogy kell ezeket kihúzni és rendbe rakta öket. Ismeröseim is panaszkodnak a TB-s ingyenes fogdokikra.2019. febr. 25. 19:02
1/5 anonim válasza:
Nem Érdeke, hogy a fogaidat megmentse.
2/5 anonim válasza:
Más meg magándokira panaszkodik. Egyébként de, pont hogy érdeke lenne, mivel például egy gyökérkezelés sokkal több pontot ér, mint a húzás. Kifejezetten nem érdeke húzni. Nem a tb-s rendeléssel van összefüggésben, inkább kiégéssel.
3/5 A kérdező kommentje:
Én még sose hallottam hogy bàrki magànorvosra panaszkodott volna. Mivel fizetsz neki az tényleg beletesz apait anyait hogy minöségi munkàt végezzen, azt akarja hogy elégedett legyél. A TB-s meg minél gyorsabban le akarja tudni a dolgot. Ezt tapasztalom.
2019. febr. 26. 13:18
4/5 anonim válasza:
Nekem a magán ki akarta húzatni mind a négy bölcsességfogam kb 100 ezer forintért. Azóta voltam két másiknál és egyik sem mondott ilyet.
Viszont tb-sen bejelölték 9! fogamat, amit tömni akartak persze fizetősen, elmentem magánhoz és egyet sem kellett tömni!!! Csak annyit mondott fél év múlva menjek vissza megnézetni, mert egyiknél lát barázdát. Hát vigyázni kell!
5/5 anonim válasza:
Üzlet. Valószínűleg ha hagyod hogy kihúzza, utána adna egy ajánlólevelet egy olyan fogpótláshoz aminek üzleti érdeke van neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!