Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek kihúzza?

Szerintetek kihúzza?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Körülbelül 3-4 hónapja elkezdett kicsit letörni a fenti ráfogam. Csak akkor kezdett el fájni, ha ráharaptam azon a részen , ahol keletkezett a lyuk. Na most a múlthéten eléggé elkezdett fájni ezért elmentem a fogdokihoz, hátha nem kell húzni. Fúrt, kitisztította, nagyon jólesett , amikor ezeket csinálta. Beletette a gyógyszeres tömést kb 5 perc múlva már fájt is a fogam, megbeszéltük, hogy kiír gyulladáscsökkentőt és azt szednem kell, 2 hét múlva menjek vissza. De visszatér a fájdalom ugyanúgy, hol nincs , hol van. Enni nem eszek a jobb oldalon , ahol van az ideiglenes tömés. Kb 5.napja tart a fájdalom. Nem mondanám állandónak, mert van , hogy enyhén fáj, van, hogy nem érzem. Viszont ha megérintem fájni kezd. Meddig normális ez a fájdalom? Hány napig fájhat? Félek attól, hogy nem akar küzdeni a fogamért, mert mondta, hogy ki is húzhatjuk. Nem szeretném, mert 2 hete eltávolította a bölcsességfogam és abban az ínyben benne hagyott 1 darabot a fogamból. Nemrég szegfűszeget rágtam el, de csak a nyelvem zsibbadt el. Amikor tömés előtt voltam, akkor használt a fogkrém. Lyukba tettem kb 15 percig nem fájt. Lüktetni szokott, sugárzik néha az állkapocsba, fül... van, hogy tompán fáj. Dolgitom van itthon. Több, mint 1 hét múlva megyek vissza.

#fog #régi tömött fog
2019. febr. 25. 14:21
 1/2 Antalbaba ***** válasza:
Ha lehet, akkor talán gyökérkezelni kéne. Viszont ne várj vele még egy hetet, mert annyira begyullad a végén, hogy tényleg csak húzni lehet:-(
2019. febr. 28. 16:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Kb 2 napja sokkal jobb a helyzet. Alig fáj, vagy csak 1x 2x egy nap. Kedden megyek vissza. Nagyon remélem menthető
2019. febr. 28. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!