Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kilyukadt az utolsó fogam...

Kilyukadt az utolsó fogam alul. Elég durván, mert nagyon fáj, megnéztem és nagyon csúnya. Jövőhéten megyek fogorvoshoz. Szerintetek kihúzza, vagy esetleg megpróbálja betömni?

Figyelt kérdés
Azért érdekel,mert nagyon nem szeretem ha a számban turkálnak,főleg ott hátul,nagyon könnyen hányingerem lesz. A fogröntgent is alig tudták megcsinálni,mert öklendeztem,mikor betette a számba azt a fémlapot. Van erre vmi gyógyszer,vagy vmi praktika,hogy egyáltalán be tudja tömni a doki?
2016. jan. 30. 13:05
 1/2 anonim ***** válasza:

betömi/gyökérkezeli

Próbálj meg ellazulni.

2016. jan. 30. 14:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha a hátsó fog már olyan rossz állapotban van hogy fáj, azt jelenti, hogy a romlás eljutott az idegkamráig esetleg gyuladásban is lehet. Simán betömni nem lehet, gyökérkezelni kell, ami elég kellemetlen és hátsó fog lévén nem biztos, hogy érdemes.
2016. jan. 31. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!