Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért csúnya olyan sok lánynak...

Miért csúnya olyan sok lánynak a foga?

Figyelt kérdés

2015. júl. 22. 19:50
 1/10 anonim válasza:
alkohol cigi drog!
2015. júl. 22. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Gondolom a sperma erősen sárgítja. Erről még a fogorvosok sem szívesen beszélnek.
2015. júl. 22. 19:52
 3/10 A kérdező kommentje:

Inkább csak lusták fogat mosni...

De mi olyan fárszató nekik benne?

Vagy így nevelték őket, hogy nem volt szokás a fogmosás?

2015. júl. 22. 19:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem pont a héten dicsérte meg a fogaimat a fogorvos, h milyen szépek és természetes fehérek :3 :D
2015. júl. 22. 19:56
 5/10 anonim válasza:
Minden magyarnak csúnya a foga, mert drága mulaccság a fogászat:)
2015. júl. 22. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
A sok fogazás miatt, én úgy tudom.
2015. júl. 22. 19:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Sokat szopnak
2015. júl. 22. 20:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit erős volt így általánosítani...
2015. júl. 22. 21:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Aki dohányzik az hiába mossa. Nem jönnek le róla a barna és a sárga foltok fogkefével, csak úgy tudja szebbé varázsolni a fogait, hogy elmegy a fogorvoshoz fogkőleszedésre, azután le is polírozzák a fogait fényesre és ez kb 10-15 ezer Ft.
2015. júl. 23. 01:24
 10/10 anonim ***** válasza:

A fogkőleszedés körzeti fogorvosnál ingyenes. Egyébként maga a fogkő úgy alakul ki, hogy a szépen le nem sikált lepedék 2-3 hét alatt mineralizálódik. A lepedék pedig nem genetikailag nincs lesikálva, hanem vagy trehányság (igénytelenség) vagy rossz fogmosási technika miatt. Maga a cigaretta egyébként a zománcot ugyanúgy elszínezi, mint a már kialakult fogkövet, ugyanígy a sok tea, kávé. Btw: még ha pénzbe is kerülne a fogkőleszedés, akinek van pénze cigarettára, annak egy egyszeri 10ezer forintos kezelés meg sem kottyan ;)

Egyébként kérdező hiszed vagy sem, de a férfiak sokkal nagyobb százalékának vannak problémái a fogaival. Egy átlagos napon anyósomnak (fogorvos, barátommal mi hallgatók vagyunk, de bejárunk hozzá gyakorlatra) 20-25 páciens van. Ebből maximum 5 férfi, de őket is sokszor kíséri anyuka, vagy feleség, vagy már eleve úgy jön be, hogy az asszony küldte el... Nincsen rá igényük. És azt is elhiheted, hogy nagyon nagyon kevés ember jön úgy el, hogy csak ellenőrzésre, a legtöbben bizony megvárják, amíg már aludni sem tudnak a fájdalomtól :(

2015. júl. 23. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!