Kihúzza ha kérem és inkább azt szeretném?
Van egy hátsó (6os) évek óta rossz fogam, az előző alkalommal azt mondta hogy nem 100% de gyökérkezeléssel talán megmenthető (korona, csap kb 40.000).
Vasárnap este kitört a közepe ráadásul, hatalmas lyuk lett az egészből, azóta iszonyatosan belenyilal a fájdalom, néha magától, vagy ha bármi hozzáér. Ma este megyek hozzá, így kibírtam eddig. Most fogkövet szednek le (az asszisztens fogja csinálni), de szeretném ha kihúzná ma a végén. Megcsinálja, ha azt mondom, hogy inkább húzzuk ki?
Főleg, hogy van egy torlódás azon az oldalon elöl, az így helyre jönne. A másik oldalon is ez volt és miután kivették azt a szintén rosszat (így jött ki annó már a fog) helyre mentek és összeérnek újra a fogak, nem hiányzik onnan.

HA kihúzza akkor csak akkor ha lesz ideje,mert nálam volt,hogy fogkőeltávolításra mentem,de volt rossz fogam is, kérdeztem nem lehetne-e hogy először a rossz fogat csinálja meg, azt mondta,hogy nem,mert nincs idő, meg a fogkövet az aszisztens szedi, ő addig másig pácienssel foglalkozik.
Volt olyan fogam amivel egy hónapig kínlódtam, 4orvosnál jártam mindegyik azt mondta,hogy semmi gondot nem lát, kopogtatásra sem fáj, viszont amúgy meg folyamatosan,mindennap szedtem a gyógyszer, végül mondtam,hogy ezt már nem bírom húzza ki, nem szívesen de kihúzta, rögtön megszűnt a fájdalom szóval valaminek kellett hogy legyen.
Nekem volt fogszabályozóm, miután kijöttek a bölcsességfogak összetorlódtak a fogaim, viszont miután kihúzták a bölcsességfogakat, nem álltak helyre a fogaim,és mondta is az orvos,hogy sajnos nem fognak, újra fogszabályozás kell.
Igen, arra gondoltam, hogy akkor más időpont, de a lényeg, hogy kivegye, mert ő is azt mondta akkor hogy nagyon cudar állapotban van (ezekkel a szavakkal). De akkor még közepe volt, most az sincs, semmi bele a fognak, egy hatalmas kráter lett (megnéztem tükörrel :D ) és hogy hozzáérek a nyelvemmel belehasít meg néha csak úgy :S
A lényeg, hogy akkor kiveszi-e ha kérem, mert pont karácsony előtt nem akarok vele szórakozni, főleg, hogy fertőzi a többit (a másik oldalon az ilyen mellettit tömni kellett).
A fogszabályzás se semmi akkor :\ Azóta fent van neked vagy lesz?
Na meg volt, eltoltuk a fogkőleszedést, mert az ugye baciforrás és a nyitott fogba is belement volna. Kihúzta minden ellenkezés nélkül, megértett, megnézte és ennyi.
3 hét múlva, gyógyulás után csinálják a fogkövet, hogy ne kerüljön bele a sebbe.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!