Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelni kell? Mennyire...

Gyökérkezelni kell? Mennyire fog fájni?

Figyelt kérdés
Az egyik alsó fogamból letört egy darab (mely a fogam egyharmadát teszi ki), és tegnap az ínyem körülötte begyulladt. Két hét múlva megyek kb fogorvoshoz, de nagyon félek, hogy addigra nem múlik el a gyulladás. A gyulladás a fogam törött részét ellepi. Van rá esély hogy elmúlik a gyulladás mire fogorvoshoz megyek? Érzéstelenítő mennyire fáj (rosszul vagyok ha tűt látok)? És maga a gyökérkezelés mennyire fájdalmas?

2019. febr. 14. 06:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ket het?! Addig a falat lekaparod a fajdalomtol, hacsak elobb vermergezest nem kapsz. Nyomas a fogorvoshoz ma vagy holnap!
2019. febr. 14. 06:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos csak akkorra kaptam időpontot, nagyon sokan járnak oda.
2019. febr. 14. 07:06
 3/11 A kérdező kommentje:
De a törés már régebbi, nem fáj.
2019. febr. 14. 07:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
... es masik fogorvos nincs? Ez nem ilyen 'raeros' fogkoleszedes, ez surgossegi ellatas, milyen ket hetrol beszelnek ezek?
2019. febr. 14. 07:17
 5/11 A kérdező kommentje:
Lehet hogy lenne, de viszont oda is lehet hogy soka kapnek idopontot, mivel az varosban van, valoszinuleg ott meg elfogaltabbak az orvosok mint itt falun
2019. febr. 14. 07:24
 6/11 anonim ***** válasza:
31%
Ha csak a kifogasokat keresed, nem is faj a fogad igazabol. Majd gyere vissza par nap mulva, hogy hol van a legkozelebbi ejjel-nappali fogaszat mert megpusztulsz.
2019. febr. 14. 17:00
 7/11 anonim válasza:
100%
Helò! Kezdjük ott rettegek a fogorvostòl!de elkezdtem rendszeresen járni mert 3 fogam bánta! Nagyon féltem mikor mentem ! Volt egy vésésem egy foghúzás és egy gyökérkezelés(ugye az több alkalom) egyik sem fájt! Nem kell félned! Azért érzéstelenitenek hogy ne fájjon ! Ha bele nyúl a fogba és érzed hogy fáj akkor adnak még érzéstelenítőt! Az érzéstelenitönél csak egy picit feszíteni fog , de nem fáj abszolút!De ha be van gyulladva nem csinál vele semmit ,hanem antibiotikumot kell szedni és utánna ál neki! Fel a fejjel! Sok sikert! Majd írj mivolt
2019. febr. 15. 23:13
 8/11 A kérdező kommentje:
#6 egyaltalan nem mondtam hogy faj a fogam. Valamit felre ertessz
2019. febr. 16. 09:45
 9/11 A kérdező kommentje:
#7 koszonom, nagyon megnyugodtam most:)
2019. febr. 16. 09:46
 10/11 anonim válasza:
100%
Igazán nincsmit
2019. febr. 16. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!