Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hétfőn fogják gyökérkezelni a...

Hétfőn fogják gyökérkezelni a fogam. Nagyon fog fájni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fáj, előtte adnak injekciót
2014. jan. 31. 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha jól sikerül elérzésteleníteni ,akkor nem ! .. Nekem is kellett 4 hónapja .. Nagyon be voltam ijedve ,aztán jó irányba csalódtam .Nekem egyáltalán nem volt vészes ,számomra egy foghúzás nagyobb stresszel jár ;) ! Ne adj a rémhírekre ,nem feltétlenül fogod te is azt átélni ,mint xy .Viszont az tény ,ha be van durranva a fogad ,akkor kellemetlen lehet ,de eddig nem haltak még bele .
2014. jan. 31. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha injekció után szó szerint ki sem nyitod a szád és hagyod rendesen hatni az érzéstelenítőt, nem fog fájni egyáltalán.
2014. jan. 31. 10:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Túlélted? :)
2014. febr. 3. 23:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Képzeljétek,nem kellett elmennem,mert aznapra abszolút nem fájt! és azóta sincs semmi! :)
2014. febr. 6. 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Oké ... de előbb utóbb nem fogod megúszni és bánni fogod ,hogy nem estél túl rajta korábban .
2014. febr. 7. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!