Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan győzzem le a fogorvostó...

Hogyan győzzem le a fogorvostól való félelmem?

Figyelt kérdés
Holnap megyek először az új fogdokimhoz, nagyon nagyon félek😥 amúgy is stresszelős vagyok, mindent túl stresszelek. Most is azon agyalok, hogy mit mond ha meglássa a fogaim, mit fogok mondani stb. Illetve a foghuzástól is nagyon félek, tudom sokan vannak még így, de hátha valahogy elviselhetőbbé lehet tenni ezt a kellemetlen látogatást😀
2019. febr. 10. 19:59
 1/8 Andi80018 ***** válasza:
Igyál meg előtte egy csésze citromfűteát. Nagyon jól ellazít. Egyébként nem fognak húzni valószínűleg, gondolom csinál egy teljes röntgent először. Ha nem fáj egyik fogad sem, akkor nincs mitől félned. Ami fáj, az egy kicsit a szuri, de csak egy másodpercig. A fogműtét az fájdalmas, pl a bölcsességfogé. A húzás pedig utána fáj, azzal nem tudsz mit csinálni. De ha nem kell húzni, akkor nem fáj semmi. :-)
2019. febr. 10. 20:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Van akinek a fél testét felvágják ehhez képest egy fogászat lókuki. Mit kell félni, jobb fogaid lesznek ennyi.
2019. febr. 10. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Arra kell gondolni, hogy a fogaid épsége nagyon fontos és ha be is kell avatkozni pl tömés, azzal is csak jót csinál neked.
2019. febr. 10. 23:40
 4/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Anni én úgy győztem le, hogy azt mondtam magamban, hogy ha menni kell, menni kell, ha fáj vagy nem stimmel ott valami, akkor jobb túlesni rajta. Anno volt, hogy hetekig szenvedtem a fogam miatt, mert paráztam.
2019. febr. 11. 06:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Ki húzta egyik fogam és mondta, hogy legközelebb a másikat is ki kell😞 nagyon fájt éreztem minden fájdalmat....
2019. febr. 11. 11:41
 6/8 Andi80018 ***** válasza:
Uhh. Akkor te se sűrűn jársz fogorvoshoz! :-( Húzni csak már teljesen menthetetlen fognál szoktak.
2019. febr. 11. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Vagy ha a körzeti s.rul gyökérkezel és ciszta meg minden lesz a gyökerén. Emiatt kellett jó pár fogamat kihúzatni és implantátumra áldozni.
2019. febr. 12. 01:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Dehogy fájt a húzás! Mit martirkodsz? Birom az ilyeneket. Ide jönnek másokat elrettenteni, mondván ha ő fosik, fosson más is. Nekem ha gyulladt, cisztas fogam huzasa nem fajt, akkor a tied sem fajhatott!
2020. jan. 26. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!