Fogszabályzóval ezeket ti hogy oldjátok meg? Mit tanácsoltok?
Pár napja kaptam rögzített fogszabályzót. Szeretnék tippeket azoktól, akiknek már régebb óta van. Mi az, amit szoktatok vele enni és mit nem? Mit lehet és mit nem?
Én jelenleg a salátáról meg a kenyér héjáról mondtam le, de érdekel ki mit javasol, mit kellene kerülni.
Egy puhább hússal például nincs annyira problémám.
Arról is érdekelne a tapasztalat, hogy ti a fogszabályzótok ellenére elmennétek egy étterembe enni vagy az macerásabb, így számotokra marad az otthoni evés?
És ha mondjuk elmentek egy étterembe, akkor ott mit esztek?
Még a harmadik kérdésem az, hogy van-e valami speciális fogkefétek hozzá és hol lehet kapni.
És az normális, hogy olyan érzés, mintha lyukas lenne a fogam? Valószínű nem lyukas, mert nemcsak egy fogamnál érzem, a fogszabályzó előtt meg nem volt ilyen érzés. Pontosabban, nem fáj, de ha eszek, akkor olyasmi, meg ha "megnyomom" a fogam vagy hozzáérek vagy hogy mondjam.
Ugye ez azért van, mert húzódik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!