Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ragasztott fogszabályzóval...

Ragasztott fogszabályzóval lehet fogattömni?

Figyelt kérdés
Elvileg hétfőn rakják fel a fogszabályzómat, viszont észrevettem,hogy a 6-os fogam ahova került a szeparálógumi és kiesett ,mert lett elég rés a két fogam között szóval a 6-os oldala tiszta lyukas. Már nem elsz időm a foxi előtt tömetni,viszont 2 évig sem várhatok a tömetéssel. Szóval,ha elmegyek egy orvoshoz az meg tudja csinálni a tömést így is? A 6osra kerül a gyűrű.
2018. okt. 28. 09:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudtommal nem. Legalábbis nekem elkellett mennem kicseréltetni a tömést, mielőtt felrakják.
2018. okt. 28. 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden valamire való fogszabályozó orvos elküldi előtte a beteget betömetni a rossz fogakat. Lyukas fogakra tilos fogszabályozót rakni.
2018. okt. 28. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha lyukas a fogad nem rakják fel a a fogszabit. vagy elküldenek orvoshoz, vagy ők maguk megcsinálják a ragasztás előtt, de akkor az neked sokba fog kerülni. Rakasd át a ragasztást, és menj el fogorvoshoz előtte.
2018. okt. 28. 10:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát nem mondta,hogy lenne lyukas fogam,vagyhogy menjek csináltassam meg őket. Alapvetően szépnek számítanak a fogaim,mert 10 éves korom óta járunk magánorvoshoz tömetni. Nyáron elvileg 8 fogam tömték be,még egy darab maradt hátra felül,de a felső foxit hónapok múlva kapom meg. A fogam között semmi rés nincs,így érthető,hogy a magánorvosomnak eddig nem tűnt fel,hogy közte van egy lyuk. Hát kíváncsi vagyok,hogy a fogszabályzós fogja-e mondani,hogy tömessem be ezt a fogamat. Vagy mi lesz egyáltalán. Nem szívesen tetetném át a ragasztást,mert már egy éve várok rá xd iszonyatosan elfoglat ez az orvos,bár nem értem,miért járnak hozzá ennyien,semmiről nem tájékoztat konkrétan ...a gumi is két nap után kiesett a fogam közül,mert úgy tette fel...dupla annyiért dolgozik mint más stb. De nekem nincs má sválasztásom,nagyon speciális az esetem és elvielg ő ért hozzá egyedül.

Azt se tudom,hogy ő egyáltlaán tömni szokott -e fogakat? annyit tudok hogy foxit csinál egyedül.

2018. okt. 28. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!