Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzóval mennyire jó...

Fogszabályzóval mennyire jó ötlet sajtot enni?

Figyelt kérdés
Pár napja van fent, sima fém fogszabályzó. Nem tudom mit szabadna ennem, gondoltam például sajtra (olvadt vagy csak simán), nem igazán csípem a pépes dolgokat, mint a joghurt, de félek, hogy beleragadna. Szerintetek meddig várjak mielőtt átmerészkedhetek a kissé szilárdabb ételekre (pl sajt, tojás) a levesekről és főzelékekről?

2018. nov. 23. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezt tulgondolni. Azt eszel amit csak akarsz, érzed azt, ha fáj akkor nem eszel mogyorót. De ennyi. Ha beleragad, kiszeded, fogatmosol:D
2018. nov. 23. 15:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor kísérletezgetek :D
2018. nov. 26. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell pépeseket enned, ehetsz rendes ételeket, csak a nagyon kemény és ragadós ételeket kell kerülni, pl. magvak, kemény kenyérhéj, karamella, rágó....Trappista sajtot én rendszeresen eszem a felső fogszabimmal, és nincs semmi gond. Csak az első pár napban ettem pépeseket, mert fájtak a fogaim. Annyi, hogy szendvicsbe, hamburgerbe, pizzaszeletbe nem tudok beleharapni, hanem a szendvicset is apró katonákra vágom.....Annyi a változás, hogy mindent késsel, villával eszem, amit eddig haraptam. Nyugi, szépen lassan menni fog:) Kitartást!

2018. nov. 28. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!