Miért hagyta nyitva a fogam?
Figyelt kérdés
Most mentem vissza harmadjára annyi volt hogy csak kiszedte a gyógyszeres tömést. De miért nem tett bele vattát?
Miért nem zárta le? Ha bele megy a kaja hogy szedjem ki?
2019. jan. 8. 13:07
1/8 anonim 

válasza:

1-2 éve is írtak ki egy kérdést szintén nyitva hagyott fogról. Hol történnek ilyenek, valahol nagyon keleten vagy Etiópiában? Azt le kellett volna zárni ideiglenes töméssel. Mert még nyál sem kerülhet bele, nem hogy étel.
2/8 A kérdező kommentje:
Volt benne gyógyszeres tömés.
2019. jan. 8. 13:22
3/8 anonim 

válasza:

De az eltávolítása után le kellett volna zárni ideiglenes töméssel. Vagy a végleges töméssel. De nyitva maradva nem lehet hagyni.
4/8 A kérdező kommentje:
Meg már nincs benne ideg
2019. jan. 8. 13:26
5/8 anonim válasza:
Nem volt esetleg gennyes vagy gyulladt? Nekem az volt és szintén nyitva hagyta egy ideig, hogy kiürüljön.
6/8 anonim válasza:
A kaját meg ne piszkáld, ha belemegy. Szívogasd, mosd erősebben ott meg én szájvizet is használok. Persze így is maradt benne néha valami, de az irvos kitisztítja.
7/8 A kérdező kommentje:
De az normális hogy fájdogál?
2019. jan. 8. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!