Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 35 evesen ciki fogszabalyzot...

35 evesen ciki fogszabalyzot felrakatni?

Figyelt kérdés
A szuleimnek nem volt peenz ra, (meg le is szartak) Most valtam el es nem problema kifizetni, a fogaim pedig eleg kocosak, mindig is feszelyezve ereztem magam miatta
2018. nov. 20. 06:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én 25 évesen rakattam,már erre is azt írta pár okos,hogy húúú de ciki. Szerintem meg inkább menő,mint ciki. Amúgy a kutya nem látja,hogy fogszabályzód van csak a közvetlen környezeted,de még ők sem feltétlen,mert van aki nem is néz kb a másikra beszéd közben,vagy a száját egyáltalán nem nézi.

Amúgy én speciel fogszabályzás előtt is és után is azt gondolom,hogy nagyon jó és menő,divatos stb a fogszabályzó,ráadásul nagyon drága,szóval emiatt biztos nem fognak lenézni.

2018. nov. 21. 15:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem, nagyon boldog leszel utàna.
2018. nov. 25. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!