Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fuldokolhatok éjszaka, ha...

Fuldokolhatok éjszaka, ha sokáig nem mosok Fogat?

Figyelt kérdés
Lassan már egy hónapja nem mosok Fogat, mert nem szeretek (14 Éves vagyok) és mindig is utáltam fogat mosni,az egyik éjjel anyám ébresztett fel, mert fuldokoltam, először nem tudtam hogy mért! aztán anyám aszt állította azért mert nem mosok fogat! ez igaz? és már sok éjszaka megesett, volt mikor arra ébrettem hogy nem kapok levegőt, csak az a baj hogy sokszor Olyan mélyen alszok hogy észre sem veszem hogy fuldoklok! Tényleg a fogmosás hiánya miatt van ez?
2010. jún. 25. 22:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Lehet a szájszagodtól fuldoklasz :D

Gusztustalan vagy, komolyan majd akkor fogsz rájönni, hogy nem kellett volna elcs_szni,mikor már giliszták mászkálnak a szádban...

Amúgy moss fogat, és menj el dokihoz...

2010. jún. 25. 22:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem mosol fogat de cukorkát eszel..,nem jósolok sok időt igy és hamarosan szotyizni se tudsz már:D
2010. jún. 25. 22:56
 13/15 anonim ***** válasza:
protkóval is lehet szotyizni ;)
2010. jún. 25. 23:19
 14/15 anonim ***** válasza:
:D világszám lenne ,14 évessen protkóval:XD
2010. jún. 25. 23:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez félelmetes képzeld el hogy az unoka hugom se mosott fogat!!! és 7évesen megfulladt;) vigyázz rád is ez vár: DDD mekkora sóóóxD szánalmas vagy!!!
2010. jún. 26. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!