Fuldokolhatok éjszaka, ha sokáig nem mosok Fogat?
Figyelt kérdés
Lassan már egy hónapja nem mosok Fogat, mert nem szeretek (14 Éves vagyok) és mindig is utáltam fogat mosni,az egyik éjjel anyám ébresztett fel, mert fuldokoltam, először nem tudtam hogy mért! aztán anyám aszt állította azért mert nem mosok fogat! ez igaz? és már sok éjszaka megesett, volt mikor arra ébrettem hogy nem kapok levegőt, csak az a baj hogy sokszor Olyan mélyen alszok hogy észre sem veszem hogy fuldoklok! Tényleg a fogmosás hiánya miatt van ez?2010. jún. 25. 22:18
1/15 anonim válasza:
Helytelen,hogy nem mosol fogat,mert tönkre mennek a fogaid. De a fuldoklásodnak más oka van. Vagy rosszul fekszel,és félrenyeled a nyálad,vagy esetleg asztma is lehet.
2/15 anonim válasza:
Meséld már el, hogy nem zavar e hogy a sok ételmaradék a fogaid közt pang, meg a lepedéktől valószinűleg jó szájszagod is van.
3/15 anonim válasza:
Nem hittem hogy létezik még ekkora igénytelenség, de tévedtem. Undorító vagy!!!!Ha majd lesz barátod, őt is 1 hónapos szájszaggal akarod majd megcsókolni?
Nem szeretni kell fogat mosni, hanem csinálni.
4/15 A kérdező kommentje:
1:Köszi A választ!
2: Nem, mert Cukrot eszek és Rágózok, és nem érzem a szájaszgomat:D
2010. jún. 25. 22:26
5/15 anonim válasza:
Fogat kell mosni, mert ronda szuvas fogaid lesznek. A fuldoklásnak szerintem semmi köze a fogkefe használatának mellőzéséhez.
8/15 anonim válasza:
Attól, hogy nem mosol fogat, nem fuldokolhatsz.
Viszont hiába eszel cukrot meg rágót, attól még van szájszagod, meg a fogad is tönkremegy.
Létezik egy olyan egészségügyi probléma, hogy alvás közben kihagy a lélegzeted és pár másodpercig nem kapcsz levegöt - ezt kezeltetni kell, mert komoly szervi bajok lehetnek belöle.
9/15 anonim válasza:
Ne moss fogat, igazad van. Te korodban én mindig csak reggel mostam fogat, mert utáltam, meg is lett az eredménye, 20 éves vagyok 10 tömött foggal, egy foghiánnyal, amióta napi kétszer mosok fogat érdekes módon nem romlik a többi. Javaslom szokj vissza rá.
10/15 anonim válasza:
22:31...de előbb mosson fogat, mielőtt a doki elájul, miközben vizsgálja :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!