Szerintetek megéri esztétikai okokból a teljes alsó fogsorra koronákat tenni?
Esetleg kerámia héjjal nem megoldható?
Nem, nagyfokú mélyharapás azért koptak le, szóval kizárt, csak úgy lehet ha harapást emelnek a rágófog régióban.
Amúgy azt mondta sokat nem kell csiszolni, mert annyira le van kopva, meg kikészítette a gyomorsav.
Ez nem csupán esztétikai probléma, hanem komoly következményeket is vonhat maga után.
Ha megsüllyed a harapási magasság (kopott fogak esetén), az kihat az állkapocsizületre, migrénes fejfájást is okozhat.
Jómagam most vagyok a fogpótlás utolsó szakaszában. (várom az átadást) Egy valamit megtanultam az elmúlt időszakban: egészségügyi kérdésekben (is) mindig ki kell kérni több szakember véleményét!
A fogpótlás előtt 7 helyről kértem ajánlatot. Nagyon hasznos volt, hiszen nagyon sok információval bővült a tudásom. Sokkal könnyebb volt választanom a végére. Nem csak fogorvosok, szájsebészek hanem fogtechnikusok véleményét is kikértem. Egy kivételével (az egy s fej volt), mind nagyon kedves, segítőkész volt.
Nem csak az ajánlott technikák, de az árak tekintetében szintén hatalmas volt a különbség. 300.000 - 1,5 millió között kaptam ajánlatokat. :-o (lényegében ugyanolyan megoldása)
Végül egy nagyon jó rendelőt, kiváló csapatot sikerült választanom. (egyik szomszédunk ajánlotta őket, tapasztalatból) Nem elég, hogy közel is van a rendelő, de minden szempontból ők voltak a legjobb választás. Mára az egész családom oda jár kezelésekre a legnagyobb megelégedéssel.
Tehát, javaslom, kedves kérdező, te is kérd ki több szakember véleményét. (a laikusok szakmai kérdésekben nem kompetensek)
47F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!