Hogyan beszéljem rá a páromat hogy elmenjen a fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
A fogai szörnyű állapotban vannak. Sajnos beszéd közben is észrevehető helyeken. Biztos vagyok benne, hogy zavarja, hiszen ha társaságban vagyunk sokszor a szája elé kapja a kezét, viszont annyira nem zavarhatja ha ezidáig még nem fordult orvoshoz. Nem szeretném megbántani, hiszen szeretem, de bosszant is a dolog mert egy felnőtt emberről beszélünk. Eddig kb. kétszer hoztam fel a témát (persze nekem nagyon kellemetlen volt erről beszélni, még én szégyelltem magam), de kijelentette hogy nem fog elmenni és gyorsan másra terelte a szót. Már azt is felajánlottam neki, hogy menjünk együtt, mert nekem is van egy lyukas fogam amit rendbe kellene hozatnom. Ezt az ötletemet sem akarta meghallani. Felhívtam a figyelmét arra is hogy borzasztó sok szövődménye lehet a fogból adódó problémáknak. Én is sokat szenvedtem emiatt, tehát tudom miről beszélek. Szívem szerint felpofoznám, bár nem hiszem hogy elérnék vele bármit is... :) Ötlet?2018. okt. 17. 14:42
21/21 anonim válasza:
Mi történt azóta? Én is nagyon rettegtem, párat húztak már, még 4 szer kell mennem , szépek elől a fogaim, nyugodtan beszélek emberekkel, olyon boldoggá tesz. Eddig takargattam a szám. De ennek a félelemnek az lett az eredménye, hogy 9 fogam elvesztettem, rágó fogak. Mondd neki menjen el, semmit nem érez csak egy kis szúrást, az elviselhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!