Hogyan beszéljem rá a páromat hogy elmenjen a
fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
A fogai szörnyű állapotban vannak. Sajnos beszéd közben is észrevehető helyeken. Biztos vagyok benne, hogy zavarja, hiszen ha társaságban vagyunk sokszor a szája elé kapja a kezét, viszont annyira nem zavarhatja ha ezidáig még nem fordult orvoshoz. Nem szeretném megbántani, hiszen szeretem, de bosszant is a dolog mert egy felnőtt emberről beszélünk. Eddig kb. kétszer hoztam fel a témát (persze nekem nagyon kellemetlen volt erről beszélni, még én szégyelltem magam), de kijelentette hogy nem fog elmenni és gyorsan másra terelte a szót. Már azt is felajánlottam neki, hogy menjünk együtt, mert nekem is van egy lyukas fogam amit rendbe kellene hozatnom. Ezt az ötletemet sem akarta meghallani. Felhívtam a figyelmét arra is hogy borzasztó sok szövődménye lehet a fogból adódó problémáknak. Én is sokat szenvedtem emiatt, tehát tudom miről beszélek. Szívem szerint felpofoznám, bár nem hiszem hogy elérnék vele bármit is... :) Ötlet?
Amúgy jó neki hogy így is vele vagy. Pl. az egyetemen van nálunk olyan csaj akivel eltudnék képzelni jó pár dolgot...na de a fogai. Na azok durvák...kb nincsenek rá szavak. Aztán így el is megy az ember kedve tőle.
Amúgy szerintem a fogorvostól csacsiság félni. Én pl. a fájdalomtól ami most is kínoz ameddig nem kapom meg a kezelést jobban kivagyok.
2018. okt. 17. 21:37
12/21 Ypszilon1980 válasza:
Igen, szóval utolsó hozzászóló is jókat ír, mert most lehet egy jó pasi, egy jó csaj, de azért csak csókolóznék vele, ha vele vagyok, ha meg rosszak a fogai akkor a lehelete is, szóval nem folytatom. Nekem volt olyan barátnőm, akinek jók voltak a fogai, de valamiért szájszaga volt mindig, egyszerűen nem tudtam vele csókolózni, pedig egy nagyon szép lány volt.
2018. okt. 17. 21:52
13/21 anonim válasza:
Hát igen. Sajnos ez egy bonyolult dolog. Mondjuk én elhatároztam hogy pár éven belül minden fogam helyére implantátumot akarok és most fogom elkezdeni de nem igazán félek tőle. Meg tudom hogyha jó fogaim lesznek az többet ér egy jó autonál is hiszen én is jobban élek vele és az vonzóbb is mint ami van. Csak bele kell vágni és nem félni a fogorvostól. Bár tudom az anyagiak korlátozzák a helyzetet de én csak erre kuporgatok már egy ideje suli mellett.
2018. okt. 17. 22:34
14/21 anonim válasza:
A fogszuvasodás az terjedhet csókkal is, én ilyen emberkével nem annyira szívesen csókolóznék. Szal én tehát megvonnám tőle a csókot, de azt nem így mondanám, hogy megvonom, hanem, hogy nem anynira csókolozok vele szívesen. Meg pl saját magának is árthat , mert pl lehet, hogy most csak tömni kell, de mi lenne, ha ki kellene húzni, vagy protkót hordani. Mert ha most még menthetőek a fogai. De ha pl nem néznek ki jól , akkor menjen mindenképp el.
2018. okt. 17. 22:36
15/21 anonim válasza:
*pl tök jó, hoygha csókolózás közben eszetekbe se jut, hogy milyenek a fogai ; tehát ha teljes tudjátok élvezniés átadni magatokat a csóknak, ami örömet az nyújt, pozitív érzetet.
2018. okt. 17. 22:37
16/21 Ypszilon1980 válasza:
Ilyet még nem hallottam, hogy a fogszuvasodás terjed csókkal is,de nem vagyok szakember....
Viszont kellemetlen az biztos. Én biztos megmondanám neki, hogy tegye rendbe vagy elhagyom, mert ez nekem nem így nem jó és szégyenkezni sem akarok.
2018. okt. 18. 00:02
17/21 anonim válasza:
Addig nincs szex amíg nem megy el dokihoz :D
2018. okt. 18. 02:06
18/21 anonim válasza:
Bocsi igy mondok, de a parod egy punci
2018. okt. 18. 22:35
19/21 anonim válasza:
Uh számomra a fogak ápoltsága hihetetlenül fontos. Képtelen lennék csókolózni olyan emberrel akinek büdös a szája. Ez annyira gusztustalan. Én biztosan mondanám neki,hogy menjen el orvoshoz, vagy nem lesz jó vége..
2018. okt. 19. 09:52
20/21 anonim válasza:
Tisztázzunk pár dolgot.
1. A fogszuvasodás nem terjed csókkal.
2. Nincs olyan, hogy genetika miatt szuvasodik, fogkő keletkezik és gyullad az íny.
Ezek csak a saját hanyagsága a párodnak. Lehet, hogy kétszer mossa naponta, de mit ér vele, ha rosszul mossa? Nem tudja, hogyan kell fogatmosni ez a baj. Illetve, ha már szuvas a fog akkor hiába mossa azzal nem gyógyul be. Meg kell csináltatni a fogait és utána megfelelően ápolni. Ez nála csak lustaság. De ha el akarja veszíteni az összes fogát akkor hajra. A fogpótlás többe kerül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!