Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül körülbelül ha...

Mennyibe kerül körülbelül ha az összes alsó fogamra koronát akarok tenni?

Figyelt kérdés
Teljesen egészségesek a fogaim abszolút egy lyukas fogam sincs viszont sajnos a reflux betegség szétmarta a fogzománcot így mély harapás alakult ki ami az ízületnek sem jó már. Azt a megoldást olvastam hogy az összes alsó fogakra koronát tesznek és így adják vissza harapást. Ez mennyibe kerül szerintetek körülbelül?
2018. okt. 3. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Fél millió.
2018. okt. 3. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Én alsó hangon olyan 250-300e Ft-ra tippelném.

De ez fogorvos függő. Csak ő tudja, hogy mennyiért dolgozik.

Nekem nemrég egy vidéki rendelőben, feketén, nem a legjob b munkáért egy fogra 20e Ft-ot kértek el.

2018. okt. 3. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem most kerül majd 8-9 fogamra korona, konkét árat még nem tudok, de a hely weboldalán 39000-től és 59000-től írják darabját
2018. okt. 4. 17:37
 4/5 anonim válasza:

Nekem nemrég csináltak 4tagú hidat-tehát 4 fogamra került korona. 27ezer volt/fog.

Sajnos ez az ár drágulhat,ha pl. valamelyik fogadat gyökérkezelni kell (én így jártam,az nekem 25ezer volt/fog.)

Magándokinál,természetesen és Pest megyében.

2018. okt. 15. 00:00
 5/5 anonim válasza:

Az előző vagyok:

Jah,és az én hidam porcelánból van. Ha cirkonból szeretnéd,átlagban dupla annyi az ára/fog.

2018. okt. 15. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!