Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW-t akarok venni,316 vagy...

BMW-t akarok venni,316 vagy 318-ast, körülbelül 700 ezerig. Mit kell megvizsgálni a kocsin?

Figyelt kérdés
Igazából minden adat érdekelne, mit kell kérdezni telefonba és személyesen, miket kell megvizsgálni az autón, mik a típushibái, mennyibe kerülnek hozzá az alkatrészek stb.
2016. szept. 29. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:

320 alatt ne vegyél benzinest se!

szívni fogsz. annyit eszik mint a 2000es de kínlódás ahhogy megy.

2016. szept. 29. 16:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Fillérekért akarsz kifogástalan BMW-t?

Természetesen át kell nézned, de azzal számolj, hogy kell rá költened.

2016. szept. 29. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Azt kell megnézni, amit bármi más autón. Meg a rozsdát. Ezek nem űrhajók, de elmondhatja a tulaj, hogy nekem bizony BMW-m van. Az egyhatos 100 lóerő körüli teljesítménye sem nagy szám és a hangja sem az. A hathengeres 2.0 az már másik mozi, de olyat ennyiért inkább ne is vegyél.

Szóval rozsda, motor, futómű, ezeket nézd. De inkább vigyél szerelő havert, aki ért hozzá.

2016. szept. 29. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs ismerősöd, akkor vidd be szakszervizbe, sokat megspórolhatsz vele, ha nem veszel egy szart. Mivel ez a 21. század tucat és divatautója alkatrész az lesz hozzá, meg próbálj meg egy nem agyonhajtottat kifogni. Ennyi pénzért gondolom az E36-ról van szó és 700-ért már hibátlan kell, hogy legyen, főleg az ilyen kis motorosak. Vigyázni kell vele, mert egy pénztemető. Én is inkább a 6 hengeres 320-ast ajánlanám, az se egy sport kocsi, de azért nem egy 102 lóerős vacak.
2016. szept. 29. 22:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is hanyagold a 316-ot és a sima 318-at. A négy hengeresek közül a 318is már elfogadhatóan megy és nem eszik még sokat.
2016. szept. 30. 00:23
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nekem elég a 102 lóerő. Ha van hozzá sok alkatrész, akkor miért pénztemető?

Egyébként van szerelő haver és szervízbe is beviszem.

2016. szept. 30. 02:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Ilyet? [link]

Mert akkor ebből ennyiért van már olyan ami nem rohad szét. De inkább 318i mert az E36-ban a 316i 1.6-os és az nyomatékszegény.

2016. okt. 1. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!