Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kihúzassam vagy várjak?

Kihúzassam vagy várjak?

Figyelt kérdés
Veszett módon bedurrant a gyokerkezelt fogam. A doki szerint gyulladás. Írt fel nekem dalacint. 3 szemet vettem be eddig belőle, tudom, hogy idő még hat és ha már elkezdtem végig akartam csinálni, de az éjszaka folyamán 4 flectort kellett meginnom (annyit lenne szabad egész nap) és elviselhetetlen módon fáj. Max. Egy órára enyhiti picit a fájdalmat, de ennyi. Szerintetek érdemes várni még vagy huzassam ki? Már nem merek több gyógyszert bevenni, de elviselhetetlen.
2018. okt. 2. 10:45
 1/3 anonim ***** válasza:
menj vissza, és az orvos felnyitja és hagyja, hogy kitisztuljon. Újra lehet gyökér-kezelni, jobb lenne nem kihúzatni.
2018. okt. 2. 10:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Már fel van nyitva és újra kezelte tegnap. Rosszabb, mint volt.. :(
2018. okt. 2. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Hasonlóan jártam... Belém nyomtak egy csomó antibiotikumot, fél évig rettenetes fájdalmaim voltak és elköltottem egy csomó pénzt. A vége az lett, hogy feldagadt az arcom, szájsebészeten felvágták az ínyem. A fogorvosok még ezután sem akarták kihúzni azt a nyamvadt fogat. Egészen addig, amíg oda nem csaptam az asztalra és meg nem mondtam, hogy én addig fogok ott ülni, amíg ki nem szedik onnan. Kihúzták, és köszönöm szépen azóta is jól vagyok, kár volt szenvedni ennyit miatta.
2018. okt. 8. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!