Kihuzassam a fogam?
A kettes also kisorlom helyhiany miatt nem tudott kibujni. Sokaig az inyemben maradt, de nemreg novekedesnek indult, es mar kilatszik a teteje. Tovabb nem nott, gondolom mert nem fer el.
Ugyanezen az oldalon a bolcsessegfog es elkezdett kibujni, bar az sincs kint teljesen. Nincs begyulladva egyik sem, teljesen panaszmentes vagyok.
Voltam rontgenen, es szajsebesznel. A szajsebesz mindket fog muteti eltavolitasat tanacsolta. Velemenyem szerint eleg lenne csak a kisorlot kihuzni, de nagyon felek az arcbenulastol.
Indokolt szerintetek kihuzni? Volt mar valakinek hasonlo tapasztalata? Mennyi az esely arra hogy begyullad az ideg?
Koszonom a valaszokat!
Kibicnek semmi sem drága, tehát húzasd ki!
A fogorvos fájdalom nélkül kihúzza - legalábbis neki nem fog fájni.
.
Az itteni anonim kommentelőktől vársz elfogadható választ, döntést?
Elso: az itteni anonim kommenteloktol velemenyt kertem, nem megoldast a problemara.
Masodik: az en velemenyem is szamit. Figyelembe veve a magyar orvoslas szintjet, az ember nem szivesen fekszik kes ala... meg amugy sem. Az arcbenulast pedig onnan vettem hogy a szajsebesz elmondta, mint lehetseges kockazat. Emlitettem, hogy a fog nem nott ki, epphogy csak a teteje latszik ki, a gyokere kozelebb helyezkedik el az allkapocshoz, melyben fut az V. agyideg. A bolcsessegfogra lehet semmi szukseg, de talan meg lehetne menteni, ha eltavolitanank a kisorlot, igy elkerulve a felesleges penzkidobast, fajdalmat es kellemetlenseget.
Koszonom a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!