Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kihuzassam a fogam?

Kihuzassam a fogam?

Figyelt kérdés

A kettes also kisorlom helyhiany miatt nem tudott kibujni. Sokaig az inyemben maradt, de nemreg novekedesnek indult, es mar kilatszik a teteje. Tovabb nem nott, gondolom mert nem fer el.

Ugyanezen az oldalon a bolcsessegfog es elkezdett kibujni, bar az sincs kint teljesen. Nincs begyulladva egyik sem, teljesen panaszmentes vagyok.

Voltam rontgenen, es szajsebesznel. A szajsebesz mindket fog muteti eltavolitasat tanacsolta. Velemenyem szerint eleg lenne csak a kisorlot kihuzni, de nagyon felek az arcbenulastol.

Indokolt szerintetek kihuzni? Volt mar valakinek hasonlo tapasztalata? Mennyi az esely arra hogy begyullad az ideg?

Koszonom a valaszokat!

2018. máj. 14. 04:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Kibicnek semmi sem drága, tehát húzasd ki!

A fogorvos fájdalom nélkül kihúzza - legalábbis neki nem fog fájni.

.

Az itteni anonim kommentelőktől vársz elfogadható választ, döntést?

2018. máj. 14. 06:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Itt a te véleményed rohadtul nem számít, főleg hogy hülyeség is. Miért húznák ki a kisörlőt amikor a bölcsesség fogakra semmi szükség nincs? Gondolkozz már. Amúgy meg azért húzná ki az összeset mert akkor fogszabályzó is kellene hogy rendesen a helyére menjen a fog. Nem fog lebénulni az arcod nem tudom ezt honnan vetted. Nekem se bénult le az arcom pedig nekem egy kis foghúzásnál durvább procedúrám volt.
2018. máj. 14. 08:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Elso: az itteni anonim kommenteloktol velemenyt kertem, nem megoldast a problemara.

Masodik: az en velemenyem is szamit. Figyelembe veve a magyar orvoslas szintjet, az ember nem szivesen fekszik kes ala... meg amugy sem. Az arcbenulast pedig onnan vettem hogy a szajsebesz elmondta, mint lehetseges kockazat. Emlitettem, hogy a fog nem nott ki, epphogy csak a teteje latszik ki, a gyokere kozelebb helyezkedik el az allkapocshoz, melyben fut az V. agyideg. A bolcsessegfogra lehet semmi szukseg, de talan meg lehetne menteni, ha eltavolitanank a kisorlot, igy elkerulve a felesleges penzkidobast, fajdalmat es kellemetlenseget.

Koszonom a valaszokat.

2018. máj. 15. 03:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!