Szerintetek ez mennyire gáz?
19 éves vagyok és ma húzták ki a jobb 6os fogamat, hátul. Nagyon megszegyenulve érzem magam, hogy mi lesz ha smarolok egy csajjal és véletlen odateved a nyelve és érzi hogy nincs ott fog.. Meg iszonyat fura, nemtom hogy fogom ezt megszokni.. 19 évesen ez picit gáz, hogy már 1 fogamat kihuztak.
Egyébként fogbelgyulladasom volt és a doki így látta helyesnek.
Mondott olyat is, hogy majd az érkező bölcsességfogam atrendezi ott a fogaimat, tehát nyoma sem lesz annak, hogy kihuztak egy fogamat...

Ha tudnád, hogy hány 19 évesnek hiányzik már legalább egy foga..
A 7-es és a bölcsességfog "előre fog tolódni" és nem lesz ott hézag.
Nekem 20 éves koromra 6 fogamat kellett kihúzni a rengeteg cukros üdítő és rendszertelen fogmosás miatt. Szerintem ez a gáz kategória.
Egy fog elvesztését még túl lehet élni, de vigyázz a fogaidra.
naponta 2x mosom elmex fogkrémmel.. világ életemben nagyon ügyeltem a fogaimra...
Rohadtul aggódok, hogy a csaj mit fog szólni :D hétvégén találkozok vele és ha netán smárolásra kerül a sor, akkor mi a faszt csinálok? :D

Hétvégén még elég friss lesz a seb, szóval lehet még nem kellene smárolni. Bár ez a te dolgod.
Egyébként meg a hatos fog elég hátul van, nem hinném, hogy bárki is észrevenné, hogy hiányzik. Különben is, ki nézegeti a másik fogát a nyelvével smárolás közben? :D

Nem gáz, főleg hogy ennyire hátul van. De smárolni a hétvégén még nem biztos, hogy kellene..
Nekem kb 16 évesen húzták ki lent az egyik 4-esemet, még az sem tűnt fel senkinek, pedig màr eltelt azóta 15 év

Én is úgy éltem át hogy gáz mert én is éppen a 6ost vesztettem el 19 évesen. Most 29 éves vagyok és nem rég kellett kihúzni a másik oldalon lévő 5öst. Bár szomorú hogy nem vagyok 30 és már hiányzik 2 fogam de nézhetem úgy is hogy sokan örülnének ha ennyi hiányozni ennyi évesen.
Átrendezi? Valamelyest nekem is előre jöttek bedőlve (7;8) de még mindig befér az ujjam 7 és az 5 közé. Kb felére csökkent a táv 10 év alatt. Igaz nekem már 17 18 évesen kinőttek a bölcsességfogaim, tehát az nem tolta növekedés közben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!