Elképzelhető-e, hogy későn vagy le nem mondott kezelés árát vagy annak valahány százalékát elkéri a fogorvos?
Azért mekkora bunkónak kell már lenni, hogy képtelen legyen valaki megereszteni egy tetves telefont, hogy "hé, te hülye, ne várjál x időpontban, mert nem jó!".
Nálunk Svájcban ha nem mész el, kiszámláznak x chf büntit :) Kivétel, ha igazolod, hogy adott időpontban pl a balesetin ücsörögtél.
Igazatok van.
Ám jelen pillanatban későbbre volt az időpontom (szerintem) az aszisztens meg telefonált, hogy nem jelentem meg a megbeszélt időpontban.
Amúgy hogyan bizonyítsák be ahol fizettetni akarnak, hogy már pedig akkor volt az időpont?
Az Ő rendszerükben benne van, hogy hányra hívtak.
Ha te meg olyan sületlen vagy, hogy elfelejted felírni, vagy rosszul, hát, így jártál. :)
Nem a kezelés árát/annak x százalékát kérik, hanem a konzultáció árát vagy a rendelkezésre állási díjat. De van olyan is, ahol lemondási díjnak hívják.
Ez 3000-15000 Ft, vagy akár több is, attól függ, hogy milyen fogászatra jársz.
"Az Ő rendszerükben benne van, hogy hányra hívtak.
Ha te meg olyan sületlen vagy, hogy elfelejted felírni, vagy rosszul, hát, így jártál. :)"
Aztán hogyan tudják bebizonyítani, h ők velem ezt az időpontot közölték? Alá nem írtam, h ekkorra kaptamm időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!