Milyen fogorvos ez?
Többé ne menj, de menet közben is léphettél volna, ezek elég durva dolgok. De tudom én, milyen, ha már muszáj menni, ezt csak úgy megjegyeztem.
Egyébként amikor az én fogorvosom adott 2 injekciót, akkor azonnal kezdhette volna, 5 perc múlva már a fejemet se éreztem... Nyilván nálad rosszabb volt a helyzet, részvétem. Nekem az volt, hogy nem kaptam injekciót, mert halott volt a fog. Ja, de alatta problémás volt az íny s majdnem belehaltam... De ezt még betudtam kósza tévedésnek, egyébként jó fogorvos volt.
Nejlon, jaj. Mondjuk nem értek a normál fogorvosokhoz, én mindig gondosan választott magánorvoshoz jártam, szükségem volt rá, hogy kedves és profi legyen, nem rutinmunka az én fogaimmal dolgozni. Amikor olyat találtam, akivel nem értettem egyet, már ott se voltam.
Utolsó a kesztyű nem viccnek kell, hanem pl ha aidses a beteg ne haljon már meg a fogorvos mert a páciens vérével az ö szervezetébe is átkerül a dolog.
Vagy ha ö beteg és átvisz bármit a kezeltjére.
Aki nem képes felhuzni akesztyüt az alkalmatlan az eügyi pályára. Jpobb helyeken ezért azonnal kirúgnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!