Mennyibe kerül az állandó (rögzített) fogszabályzó?
Le szeretném cserélni az éjszakai fogszabályzómat vagyis a kivehető fogszabit igazából reggel is hordani kell.
De mennyibe kerül a fém vagyis a látszódó fogszabi ?
Ezt nem lehet elmondani, attol fugg, neked milyen kell. Egyebkent elmesz a fogszabis dokidhoz es ott jobban el tudjak neked mondani. Nem te dontod el h milyen fogszabid lesz.
Egyebkent baratnomnek 50k volt, nekem 210k, szoval kinek hogy, de attol is fugg h magandokinal csinaltatod v nem.
Baratnom 50k-ert korzetinel csinaltatta, nekem igy egy ismeros csinalta ennyiert, de egy rokonunknak magandoki mar 320k-ert csinalta. Osztalytarsamnak 80k volt.
Ez mind alul-felul. Szoval ezt igy nem lehet elmondani, maradjunk annyiba hogy 50k alatt nem lesz, es szerintem 300k felett sem nagyon.
Ha magandokihoz jarsz kerdezd meg, ha tul draga, es a korzetis nem egy hentes akkor kerdezd meg ott is.
Ha korzetishez jarsz, es jobban biznal egy maganba menj oda, de ne szamits arra h korzetisnel lenne olcsobban.
Az ilyen 50k-ért csináltató emberek mind 18 év alatti diákok.
SZTK-ban és magánnál is alsóhangon 130 ezer Ft a fém egy fogívre.
Attol fugg.
Lehet h a kerdezo diak, es akkor LEHET! hogy meglesz neki 50-80k-bol.
Az is lehet hogy 200k-bol lesz meg neki
Es az is lehet hogy a kerdezo felnott, es akkor mar 300k is lehet.
Akkor olcsón megúszod még kérdező :)
Azért írtam, hogy 18 év alatt jön ki 50/fogívből..
18 felett sztkban is kb ugyan annyi mint magánban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!