Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van itt olyan akinek fogimplan...

Van itt olyan akinek fogimplantátuma van, esetleg az egész fogsora olyan?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszak a fogaim, és eldöntöttem hogy megcsináltatom. Évek óta gyűjtögettem a pénzt, hogy egy magán fogorvoshoz mehessek, olyan helyen ahol éber szedációban megcsinálják (mert olyan szinten félek a fogorvostól, hogy régebben akárhányszor elmentem hozzá, elájultam).

Főleg a felső fogsorom rossz nagyon, több fogamon akkora a lyuk hogy már az ínyem is látszik alatta, több fogam hiányzik, amik vannak azok is gyengék. Az alsó fogsorom nem annyira vészes, van köztük több tömött fog is, de egy sem hiányzik.

Ahol nincs fogam (felül) ott ugye a mellette levő fog már elmozdult oldalra, de alapvetően egyenesen állnak a fogaim, nem csálék.

Akárhányszor fogat mosok, mindig vérzik az ínyem, és szinte hetente fáj valamelyik mindig. Gyulladt az egész ínyem...

Sárgásak a fogaim, de nem olyan ocsmányul mint amikor rákeresek neten és kidob nagyon szörnyű "színű" fogakat...

Ezeket azért mondtam el, mert a kérdésem az lenne, hogy mit tud ezzel kezdeni a fogorvos?

Én implantátumot szeretnék, lehetőleg az egész számban. Nem szeretnék évente fogorvoshoz járni, egyszer megakarom csináltatni az egészet és kész...

Szeretném ha szép fehér, egyenes fogaim lennének, szép lenne a mosolyom. Vajon meg tudja csinálni?

Tudom egy felmérésre el kéne mennem hogy ő eltudja mondani, de még nem vettem hozzá lelkierőt...

2018. aug. 9. 12:29
1 2
 11/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező!Végül megcsináltattad a fogaid ,ahogy írtad?
2019. márc. 27. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!