A bölcsességfog nagyon kinyomta az egész fogsoromat és tiszta pókharapó fogam lett, valamint alapesetben is látszik, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2018. júl. 21. 23:26
1/8 A kérdező kommentje:
Alig tudom rácaukni a szám...
2018. júl. 21. 23:26
2/8 anonim válasza:
Szerintem látogass meg egy fogorvost. Mástnem haziorvos ad beutalót.
Emiatt szokták kihúzni a bölcsességet, pláne fogszabalyzósoknál (tapasztalat :P).
Ha tényleg nagyon csúnya, akkor valószínű kihúzzák, vagy ajánlanak egy fogszabit.
Remélem minden rendben lesz! :D
3/8 anonim válasza:
ha kihúzzák tárazz be catafanból ,nem kellemes a húzása de túlélhető ,viszont a seb utána nagyon tud fájni
4/8 A kérdező kommentje:
Volt fogszabályzóm kisgyerekként...
2018. júl. 21. 23:40
5/8 anonim válasza:
Mindenképp fogszabályzó kell. Ha nem férnek el a fogak, valószínűleg ki fogják húzni a bölcsességfogakat.
6/8 A kérdező kommentje:
Méegyszer én biztos nem rakatik fogszabit.
Olyan szép volt, mikor levették, ez volt 7 éve.
2018. júl. 21. 23:47
7/8 anonim válasza:
Értelmes orvos a fogszabályzó flrakása ELŐTT húzza ki a fogat - ha nem a bölcsességfogat, akkor egyet-egyet legalább pont ezért.
Akkor ha nem karsz fogszabit, így maradsz, fogadd el.
8/8 anonim válasza:
Hat ugy tunik fogszabi kell :)
Ha nem vallalod el, akkor ugy marad 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!