Számítsak a legrosszabbra?
Csütörtökön voltam foghúzáson (elszuvasodott bal alsó 6-os nagyőrlő, aminek már csak a fele volt meg, és kezdett töredezni, mindennap egy kicsit, ezért úgy döntöttem, hogy inkább kihuzatom) péntek hajnalra állt csak meg a húzás utáni vérzés és váltott át elenyesző szivárgássá, ami mind a mai napig tart, szóval 3,5 napja. Ez idő alatt a sebben fehéres, sárgás, és most egy részén piros színek pompáznak. Ezek mellett be van gyulladva az íny kívülről kicsi duzzanat, de tompa fájdalom, fájdalom csillapítót sem érdemel. Ma reggel vettem észre, hogy egy kis darab fogszilánk maradt a kráter szélén, simán látni, sőt mozog is ha oda nyúlok fogpiszkáloval próbáltam kiszedni (tudom nem szabad) de piszkosul fájt, így hagytam. Számíthatok-e a legrosszabbra, hogy tályog alakult ki? Mit tud vele kezdeni a fogorvos? Olvastam, hogy ki kaparja a sebet. Vagy szájsebészet és varrás? Ezek gondolom piszkosul fájdalmasak lesznek. Bár a húzás sem volt valami kellemes félig meddig hatott az érzés telenítő, egy duzzadt nyirokcsomó miatt gondolom. Lényeg, hogy nehéz volt nekem bár már röhögtem a végén fájdalomtól, meg attól, ahogy szenved vele a doktornő. Voltak olyan hangok mint amikor lepattan a fogó, vagy mintha beletört volna a fog, de végül csak sikerült ki húznia. Megnéztem, és elvoltam képedve, hogy ez csak ekkora mint egy hüvelykujj fele kb. Természetesen visszamegyek a fogorvoshoz, de csak kedden tudok. :(
Addig is szeretnék informálódni, hogy mire is lehet ilyenkor számítani?
21F
Attól függ mennyire áll ki az a szilánk!
Én is így jártam jó pár éve, húzás közben szétroppant és egyenként kellett kihúzni, de a sok vértől gondolom nem látta, hogy egy kis darab benne maradt de én csak itthon vettem észre....
Úgyhogy 2 sör után egy fém műszerészcsipesszel óvatosan de jó erősen ráfogtam és kirántottam :D Nem volt kellemes de nem volt kedvem emiatt visszamenni és várni egy csomót, hogy sorra kerüljek :)
Ha a szilánk mélyen van akkor akár nem okozhat gondot a későbbiekben ahogy az első válaszoló írta..
Benövi az így és évek alatt majd felszívódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!