Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszorítás ellen?

Fogszorítás ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már nagyon régóta fenn áll ez a problémám, hogy összeszorítom a fogaimat. Volt alkalom amikor éjszaka ébresztett fel a párom, hogy hagyjam abba olyan hangosan "haraptam" a fogaimat. Volt, hogy én keltem fel magamra.. Ez már egy ideje nem jelentkezett legalábbis nem kelt fel a párom ez miatt. Viszont a fogszorításom megmaradt és nappal is ugyanúgy szorítom. Már az állkapcsom is fáj és már nemigen veszem észre magam olyan" megszokott"lett. Akkor veszem észre mikor már tényleg majdnem begörcsöl az állkapcsom és már a fejem is fáj tőle néha. Tudom páran tették már fel ezt a kérdést, viszont ott az éjszakai harapásemelőt tanácsolták a kérdezőknek. Nekem viszont olyan kérdésem lenne, hogy nappalra nincs valami megoldás? Vagy ha éjszakára használok harapás emelőt egy idő után használni fog hogy nappal se szorítsam össze a fogsorom?

Amint lesz időm fogorvoshoz is megyek. Valakinek van valami hasznos tanácsa esetleg addig is? :)

2018. júl. 10. 11:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Éjszakára harapásemelő, nappalra pedig átlátszó műanyag sín. Ugyan az utóbbit is tudod harapni, de ha ráharapsz, egyből észreveszed magad és abbahagyod.
2018. júl. 10. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!